• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

05.01.2017

12:59

(VIDEO) LONDON! Na aukciji rukom pisane zabeleške princeze Dajane

Kultura

(VIDEO) LONDON! Na aukciji rukom pisane zabeleške princeze Dajane

Podeli vest

Kolekcija rukom pisanih zabeleški tragično nastradale britanske princeze Dajane biće danas ponuđene na aukciji, a među njima je i jedna koja otkriva da je Dajanin mlađi sin, princ Hari, stalno imao problema u školi

Tih ukupno šest zabeleški, za koje se očekuje da će, zajedno sa drugim predmetima, biti prodate za oko 15.000 funti u Kembridžu, Dajana je pisala Sirilu Dikmanu, koji je bio glavni nadzornik Bakingemske palate tokom 50 godina, prenosi Rojters.

U jednoj od poruka, koja nosi datum 20. septembar 1984, što je bilo pet dana nakon Harijevog rođenja, piše da "Vilijam obožava svog malog brata i sve vreme ga grli, ljubi i retko kad dozvoljava roditeljima da mu priđu!...".




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija