• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Alo/informer.rs

05.04.2017

09:59

VLASTA ŠVALER I U POZNIM GODINAMA: Imam ženu i devojke!

Kultura

VLASTA ŠVALER I U POZNIM GODINAMA: Imam ženu i devojke!

Podeli vest

Legendarni glumac Vlasta Velisavljevića, koji je u desetoj deceniji života, prisustvovao je dodeli nagrada u Jugoslovenskom dramskom pozorištu, kada je sa osmehom na licu otkrio nekoliko zanimljivih stvari

Glumac kaže da svaka nagrada u njegovom životu zauzima posebno mesto i značaj, a kada smo ga pitali na koji način proslavlja uspeh sa svojom suprugom Nadom, sa kojom je u braku nekoliko decenija, rekao je kroz smeh:

- Supruga prvo pita da li je nagrada novčana, a kada kažem da nema novca, ona odgovori: „Pa dobro, dobro je i to”, tako da se raduje i ona - iskren je Vlasta i priznaje da se nikada ne svađa sa suprugom, da nema razloga za to, kao i da ne vredi ljutiti se i nervirati u životu zbog bezazlenih svakodnevnih situacija, na primer u saobraćaju.

- Pretekne nas neki auto, iseče nas, što kažu, a ja kažem: „Evo, dileja”. Posle se ispravim i pomislim - gde li žuri taj čovek, možda žuri da nekome pomogne, možda je to baš moj hirurg koji ima hitnu intervenciju. Možda ga žena vara, pa juri da je uhvati na delu - u svom maniru Vlasta pravda nesavesne vozače.

Budući da je poznat po tome da voli da se šali, pa su ga žene uvek volele, pitali smo ga da li mu se danas udvaraju.

- Imam devojke, naravno. One me tako pozdravljaju: „Ja sam Vaša devojka...”, pa onda kaže svoje ime i prezime, ili: „Jedna od mnogih vaših devojaka...”, i opet se predstavi i tako... Ne znam kako vi to zovete, nisu to devojke u vulgarnom smislu, nego vole da se druže sa mnom i ja sa njima - objašnjava glumac.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Lala iz Banata

pre 7 godina

" Ђе си Бабо... - 100 година "....!

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija