• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: IVAN GAJIĆ

24.04.2017

18:43

NAJPOZNATIJI BALKANSKI PEVAČ SEVDALINKI: I muško sam i žensko sam i uživam u tome!

Kultura

NAJPOZNATIJI BALKANSKI PEVAČ SEVDALINKI: I muško sam i žensko sam i uživam u tome!

Podeli vest

Božo Vrećo ističe da na Balkanu nije lako biti prihvaćen ako nosiš i bradu i štikle, ali da je on srećan u svojoj koži

Najpopularniji balkanski pevač sevdalinki Božo Vrećo priznaje da mu je veoma teško da bude istovremeno i muškarac i žena. "Bosanska Končita" će 10. maja nastupiti u beogradskom Kolarcu, a u razgovoru za Informer ističe koliko je naporno biti prihvaćen kada nosiš bradu i haljinu u isto vreme.

Breme i zadovoljstvo

Ja sam ona polovina koja donosi pivo partneru dok on gleda utakmicu
Božo Vrećo

- Ja se identifikujem i kao žena i kao muškarac. Ne mogu da napravim podelu između ta dva pola, niti da kažem šta je teže a šta lakše. Volim da živim život i jednog i drugog pola. Oba nose dovoljno bremena, ali i zadovoljstva, jer smatram da smo svi mi po rođenju i muško i žensko. Na kraju, ta moja dualnost i dolazi do izražaja jer je odraz potpune slobode. Najlakše je biti kao svi drugi i živeti tuđe živote, a svoje nagone skrivati - kaže Vrećo i dodaje da se ne obazire na negativne komentare koji ga prate:

AP/Photo

"Koštana" me više ne zanima

Božo je trebalo prošle godine da zaigra čuvenu Koštanu u predstavi Kokana Mladenovića, ali su se njih dvojica posvađali, pa je saradnja pukla.
- Vrhunac karijere svakog pevača i glumca može biti "Koštana", ali samo kad je po tekstu Bore Stankovića. Međutim, kada njega nema u tome, to nije moja priča. Skontao sam kako taj cirkus funkcioniše i to me više ne zanima. Mogu da radim muziku i to je sve - kaže Vrećo.

- Sam sam odlučio da budem to što jesam, tako da sam na sve spreman. Sa ružnim komentarima i pričama davno sam raskrstio. Na kraju vam dođe na isto da li ste najbolji ili najgoru u nečemu, jer se ljudima ne može ugoditi. Ja sam odabrao da gledam samo sebe i budem srećan. To je najbitnije, a loše stvari se trudim, koliko je to moguće, da ne primećujem.

Božo ne krije svoje seksualno opredeljenje i u šali ističe da je on "nežnija polovina" u vezi.
- Ne pratim sport. Fudbal me ne zanima. Ja sam ona polovina koja donosi pivo partneru dok on prati utakmice. A to vam ne pada teško kada ste poput mene u jednoj vezi koja traje i lepo se odvija. Nadam se da će imati i divan nastavak. Ne mogu još da otkrivam, ali možete da naslutite o čemu govorim - zagonetan je pevač.

Novak Đurović

Neću na Evroviziju

Našeg sagovornika zbog fizičke sličnosti mnogi porede sa austrijskom pevačicom Končitom Vurst, koja je 2014. godine pobedila na Evroviziji.

10. maja Božo Vrećo ima koncert u Kolarcu

- Ne pratim redovno to takmičenje, ali mi prijatelju kažu kada bude nekih izvođača vrednih pažnje. Taj festival je pijaca gde ne pobeđuje najbolja pesma i talenat, nego komercijala i bogzna kakva priča i pozadina. Imam već dovoljno koncerata po Evropi po velikim dvoranama, tako da me učešće na Pesmi Evrovizije ne zanima - zaključuje Vrećo.

 

 

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
ceca

pre 6 godina

Uh koja gadost do povracanja fuj bespolni stvore .\n

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija