• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Blic/Informer.rs

09.05.2017

16:20

(VIDEO) NOVA AVANTURA RIDLIJA SKOTA! "Osmi putnik" premijerno 17. maja

Kultura

(VIDEO) NOVA AVANTURA RIDLIJA SKOTA! "Osmi putnik" premijerno 17. maja

Podeli vest

U svemiru niko ne može čuti tvoj krik. Nakon skoro četiri decenije, ove reči postale su sinonim za čist, nemilosrdni intenzitet remek-dela Ridlija Skota, futurističkog horora "Osmi putnik". Njegov najnoviji nastavak "Osmi putnik: Kovenant", je pulsirajuća nova avantura koja pomera granice R-rated terora

Postavljen deset godina nakon događaja koji su se desili u prethodnom hitu iz 2012. - "Prometeju", u filmu "Osmi putnik: Kovenant", Ridli Skot se vraća korenima svoje režije, revolucionarnoj sagi sa jedinstveno zastrašujućom pričom, prožetom vrtoglavom avanturom i novim monstruoznim stvorenjima.

Majkl Fasbender se vraća u ulozi Dejvida, a pridružuju mu se i stare kolege Numi Rapas i Gaj Pirs. Novo pojačanje čine Džejms Franko,  Ketrin Voterson,  Bili Krudap, Deni Mekbrajd i Demijan Bičir. Premijera filma u Srbiji zakazana je za 17. maj, a karte su već u prodaji.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Nina

pre 6 godina

Nije to toliko horror film nego ima suvise nepotrebnog skicanja bar po mom misljenju. Isto tako malo je suvise da glavna junakinja prezivi borbu sa alien dok space ship na kome se nalazi i za cega je prikacena konopcem udara kojekuda I nju baca vamo tamo. Ali, to je film, ljubitelji science fiction ce voleti.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija