• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: N. Šašić

28.08.2017

19:14

ZBOG DUBRAVKE SMO ZABORAVLJALI NA MUKE! Glumcu Mladenu Neleviću prijalo društvo lepe koleginice posle napornih scena!

Kultura

ZBOG DUBRAVKE SMO ZABORAVLJALI NA MUKE! Glumcu Mladenu Neleviću prijalo društvo lepe koleginice posle napornih scena!

Podeli vest

Mladen Nelević je srećan što njegovu suprugu u seriji "Nemanjići - rađanje kraljevine" igra Dubravka Mijatović, uz koju je, kako kaže, snimanje bilo mnogo lakše

Mladen Nelević kaže da im je Dubravka Mijatović bila pravo osveženje na snimanju serije "Nemanjići - rađanje kraljevine", posebno kada naprave pauzu posle napornih muških scena.

Glumac u ovom ostvarenju igra Stefana Nemanju, dok lik njegove supruge Ane tumači upravo Dubravka. On za koleginicu ima samo reči hvale i srećan je što je imao priliku da sarađuje sa njom.

ŠALJIVDŽIJE
Mnogo nam je bilo lakše na setu jer smo svi šaljivdžije. Tu je bio Ćetko, Glogovac, a posebno nas je zasmejavala Dubravka

- Mi muškarci smo na snimanju bili u većini, pa kada dođemo posle jahanja onako oznojeni, odvratni, Dubravka nam je bila pravo osveženje i uz nju smo zaboravljali koliko smo se umorili. Bilo je malo ženskih uloga, pa je bila prava radost imati damu u društvu. Sjajno sam sarađivao sa njom - priča Nelević.

On objašnjava da mu se kod Mijatovićeve dopalo to što ima smisla za humor i kaže da je pored Vojina Ćetkovića i Nebojše Glogovca ona bila među najpozitivnijim članovima ekipe:

Informer

Uloga Stefana Nemanje mi je
najteža u dosadašnjoj karijeri

Mladen Nelević kaže da mu je uloga Stefana Nemanje najteža u dosadašnjoj karijeri.
- Velika je odgovornost glumiti jednu ovako jaku istorijsku ličnost. Dugo sam se spremao za rolu Stefana Nemanje, išao sam na časove mačevanja i jahanja. Tokom snimanja smo se bojali da ne padnemo sa konja jer smo snimali scene borbi, a u isto tom trenutku smo morali da izgovaramo mnogo teksta. Bilo je naporno, ali se isplatilo - priča glumac.

- Mi smo na setu bili od šest sati ujutru pa do devet uveče. Treba preživeti tako naporan dan. Međutim, nama je bilo mnogo lakše na snimanju jer smo svi šaljivdžije. Tu su bili Ćetko, Glogovac, ali nas je posebno zasmejavala Dubravka. Sa njom smo se zezali jer je ona uvek raspoložena za humor. Svi smo se iza kamera šalili sa njom. E onda se ja kao uozbiljim, pa kolegama ne dam na nju jer je ipak u seriji to moja žena.

Mladen ne krije uzbuđenje i kaže da jedva čeka da serija "Nemanjići - rađanje kraljevine" bude premijerno prikazana u decembru na RTS.
- Velika je radost posle 100 dana snimanja iščekivati premijeru. Cela ekipa je srećna zbog dobro urađenog posla i nadamo se da će se publici svideti to što smo napravili. Ponosni smo što je najveći projekat završen na vreme, jer se uglavnom snimanja ovakvih ostvarenja oduže, ali je nama sve išlo za rukom - ističe Nelević.

DUBRAVKA MIJATOVIĆ O ULOZI ANE NEMANJIĆ U NOVOM OSTVARENJU RTS: Glumim majku kolegama od kojih sam samo malo starija!

GAGI KAO DUŠAN SILNI U SERIJI "NEMANJIĆI"! Najbolji glumci zaigraće u srpskoj verziji "Igre prestola"!
 

Informer

 

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Nedelja sećanja na žrtve u Ribnikaru i Malom Orašju: Od 7. do 10. maja biće organizovane brojne aktivnosti
Društvo

Nedelja sećanja na žrtve u Ribnikaru i Malom Orašju: Od 7. do 10. maja biće organizovane brojne aktivnosti

Radna grupa za uspostavljanje Memorijalnog centra u znak sećanja na žrtve masovnog ubistva u Oglednoj osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" u Beogradu, koja je formirana Odlukom Vlade Republike Srbije, predložila je na četvrtoj sednici da sve škole u Srbiji organizuju Nedelju sećanja i zajedništva u periodu od 7. do 10. maja 2024. godine, saopštilo je Ministarstvo prosvete.

19.04.2024

16:43

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)
Live TV

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubistva Danke Ilić. Osumnjičeni za ubistvo od samog početka pokazuju vrlo neobično ponašanje. O tome šta je sve neobično u ovom slučaju, u emisiji "Info dan" govorile su Maja Jovanović iz Biroa za borbu protiv trgovine decom i psihološkinja Katarina Matić. Uživo u program javila se i novinarka Informera Vesna Jović sa najnovijim informacijama iz okoline Bora.

19.04.2024

16:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija