• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: IVAN GAJIĆ

13.09.2017

18:25

ĆERKINE DRUGARICE SU ME NAZIVALE PIJANCEM! Tihomir Stanić otkriva zašto je batalio alkohol!

Kultura

ĆERKINE DRUGARICE SU ME NAZIVALE PIJANCEM! Tihomir Stanić otkriva zašto je batalio alkohol!

Podeli vest

Tihomir Stanić je odlučio da prestane da pije tek kada se njegova naslednica Sofija Nađa našla na udaru druge dece

Tihomir Stanić je batalio alkohol pre 15 godina, kada su drugarice njegove ćerke Sofije Nađe počele da ga nazivaju pijancem. Glumac koji u seriji "Ubice mog oca" tumači lik inspektora Marjanovića, u razgovoru za Informer priča da je to bila kap koja je prelila čašu i naterala ga da se reši svog najvećeg poroka - alkohola.

Bundesliga u piću

Tika priznaje da je i ranije pokušavao da se izleči od alkoholizma, ali bez uspeha.

Da deca ne crvene
Nikako ne želim da me se deca iz bilo kog razloga stide ili da crvene zbog nekih mojih postupaka
Tihomir Stanić

- Bilo je nekih pokušaja da prestanem da pijem, ali ništa ozbiljno. Međutim, pre petnaestak godina mi je ćerka rekla da joj drugarice pričaju kako joj je tata pijanac. To mi je bilo dovoljno, verujte mi. Ona je tad imala devet godina, a znate kako deca u tom periodu shvataju sve zdravo za gotovo - priča Stanić i dodaje:

- To me je preseklo. Nikako ne želim da me se deca iz bilo kog razloga stide ili da crvene zbog nekih mojih postupaka. Nijedan roditelj to ne želi. Od tada nisam okusio kap alkohola.

I dalje otplaćujem dugove

Tihomir Stanić je pre nekoliko godina otvorio svoju producentsku kuću, međutim, to se neslavno završilo.
- Sve je krenulo kako treba. Međutim, nastali su finansijski problemi. Upao sam u ozbiljne dugove, i dan-danas otplaćujem te kredite. Jedan političar mi je obećao pomoć oko cele priče, ali me je prevario. Čovek se uči dok je živ, pa tako i ja - kaže Stanić.

Tihomir objašnjava da je njegov najveći problem bio taj što je preterivao sa alkoholom.

- Iskreno, ja baš nisam imao meru u piću. Jedan naš ugledni akademik je svojevremeno nabrojao velikane glumišta koji su bili boemi i koji su mogli mnogo da popiju. Za njih je govorio da su Bundesliga, a onda se okrenuo ka meni i dodao: "A ovaj je za sve njih Mesi."

Stanić kaže da više ni ne pomišlja na alkohol, već da je pronašao način da iz drugog ugla uživa u piću.
- Sada volim da posmatram ljude kako piju i uživaju u dobroj čaši vina, ili možda i u nekoj žestini, ali da to rade sa merakom i sa merom. Ne mislim na opijanja do iznemoglosti - iskren je glumac.

Marjanović intrigira

Tika je već dugo posvećen snimanju serije "Ubice mog oca" i veoma je zadovoljan kako je lik koji tumači prihvaćen kod gledaoca.

- Mislim da smo lepo oblikovali celu priču oko Marjanovića i drago mi je što je izazvao veliku pažnju. Verujem da će se i dalje razvijati, kao i da će nastaviti i u trećoj sezoni donekle da intrigira publiku i gledaoce - ističe Stanić.
 

Uživam u popularnosti jer znam da nije večna

Informer

Tihomir priznaje da mu prija popularnost koju je stekao u seriji "Ubice mog oca".
- To je deo mog posla. Neko ima sreću da je oseti, a neko to nikada ne doživi. Meni prija i trudim se da uživam u njoj jer znam da nije večna. To sam na svojoj koži osetio kada sam tumačio lik kralja Aleksandra u seriji "Kraj dinastije Obrenović". To je popularnost, dođe i prođe-zaključuje Stanić.

 


 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Muk i tišina u Banjskom polju! Puste ulice nakon što je MUP obustavio pretragu za Dankom (2), ali meštani nemaju nameru da odustanu! (FOTO, VIDEO)
Društvo

Muk i tišina u Banjskom polju! Puste ulice nakon što je MUP obustavio pretragu za Dankom (2), ali meštani nemaju nameru da odustanu! (FOTO, VIDEO)

Nakon što su pripadnici MUP-a posle detaljne potrage koja je trajala punih 27 sati za nestalom dvogodišnjom devojčicom Dankom Ilić, obustavili potragu u prigradskom naselju Banjsko Polje kod Brestovačke Banje, jer su svi rezultati ukazali da se devojčica ne nalazi na ovom području, površine od oko 10 kvadratnih kilometara, nastao je muk i tišina.

27.03.2024

22:40

TV

Treći dan potrage za Dankom Ilić! Policija traži iglu u plastu sena!
Live TV

Treći dan potrage za Dankom Ilić! Policija traži iglu u plastu sena!

Pripadnici Ministarstva unutrsanjih poslova nakon 27 sati deetaljne pretrage terena u potrazi za Dankom Ilic, obustavili su dalju pretragu s obzirom na to da svi dosadasnji pezultati ukazuju da se devojcica ne nalazi na ovom podrucju. Policija nastavlja inzenzivan operativan rad, a istraga je usmerena u drugom smeru. Na ovu temu u "Info jutru" govorili su Blažo Marković, bivši predsednik sindikata MUP-a i Mihajlo Janjic iz Centra za drustvenu stabilnost.

28.03.2024

08:58

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija