• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: telegraf/informer.rs

16.10.2017

14:16

(FOTO) NEVENA JE POBILA SVE PREDRASUDE O MANEKENKAMA! Ona je mlada, lepa i PIŠE KNJIGE!

Kultura

(FOTO) NEVENA JE POBILA SVE PREDRASUDE O MANEKENKAMA! Ona je mlada, lepa i PIŠE KNJIGE!

Podeli vest

Pre 10 godina kad su me pitali na kastingu za modnu agenciju: "Dobro, sad verovatno znate da modeling neće trajati zauvek, da li znate čime ćete se baviti kada se modeling završi?" Ja sam tad rekla, ni ne sluteći da ću uspeti: "Kad se modeling završi, vratiću se svojoj prvoj ljubavi - pisanju"
Instagram

Kada se spoje mladost, lepota i mudrost, onda to nije slučajno. Upravo iz takve kombinacije nastala je knjiga "Život te čeka" 25-godišnje Nevene Rozge koja je srušila sve predrasude da manekenkenemaju šta da kažu. A ona je, upravo, njenim prvencem, rekla sve... Ispričala je, baš onako kako je pričaju mudri ljudi u poznim godinama, a ne neko ko je juče počeo da živi.

Nevena je sa nepunih 16 godina napustila rodnu Srbiju i na poziv češke modne agencije, otišla u Šangaj, a potom i u Hong Kong. Nije joj bilo lako da ubedi roditelje da je puste iako je bila odličan đak i uzorno dete.

- Imala sam sreću da me od 1.000 devojaka primeti agent iz Češke. Oduvek sam gajila ljubav prema lepim stvarima i kada je došao taj poziv od modne agencije da otputujem u inostranstvo, nisam mogla da ga odbijem. Svim silama sam se trudila da pokažem roditeljima da je to pravi izbor za mene. Nisu mogli da se odupru mojoj želji. Pustili su me samu posle mnogo razgovora, imali su poverenja u mene i ono je ostalo do danas - počinje svoju priču ova harizmatična brineta.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje
Politika

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje

U okolnostima velikih pritisaka kojima je Srbija izložena mi nećemo pognuti glavu i izabrati put povlačenja, rekao je ministar Tomislav Momirović nakon radne večere sa ambasadorima islamskih zemalja u Srbiji održanoj u Vili dinastije Obrenović u Smederevu.

24.04.2024

19:53

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija