• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A. Spasojević

07.03.2018

20:17

​SUPRUGA POKOJNOG GAGE NIKOLIĆA VRATILA SE GLUMI Milena Dravić profesionalac! Snima kao da nije bolesna

Kultura

​SUPRUGA POKOJNOG GAGE NIKOLIĆA VRATILA SE GLUMI Milena Dravić profesionalac! Snima kao da nije bolesna

Podeli vest

Mima Karadžić kaže da je srećan što se legendarna glumica priključila ekipi četvrte sezone serije "Komšije", koju emituje RTS

Želim u pozorište

Volela bih da se vratim u pozorište, ali to mi je za sada previše zahtevno
Milena Dravić

Glumac Milutin Mima Karadžić kaže da je presrećan što se Milena Dravić posle godinu dana pauze vratila glumi, ali i zbog toga što snima četvrtu sezonu serije "Komšije" kao da nije bolesna!

On podseća da publika može da gleda legendarnu glumicu u

Dobro raspoložena

Milena je dobro raspoložena, unela je pozitivnu atmosferu u celu ekipu

Mima Karadžić

ulozi Branislave Drakulić, majke glavnog junaka Ivana Zdravkovića, u novim epizodama, koje od 26. februara emituje RTS.

Mima ističe za Informer da se cela ekipa serije raduje što se diva srpskog glumišta napokon priključila ekipi i naglašava da je supruga pokojnog Dragana Gage Nikolića veliki profesionalac.

- Milena redovno snima svoje scene u seriji. Evo, danas baš radimo epizodu koja će biti prikazana sledećeg ponedeljka, i ona je tu sa nama na setu. Milena je veliki profesionalac, ne primećujemo nikakve probleme, kao da nije ni imala pauzu u radu. Dobro je raspoložena i unela je pozitivnu atmosferu u celu ekipu. Ta žena je zmaj - kaže Mima, koji je dočarao lik Mašana Čerovića.

Zbog narušenog

Karadžić: Pitajte RTS zašto idemo u deset uveče

Karadžić ističe da RTS treba da kaže zbog čega je odlučio da emituje "Komšije" u 22 časa, umesto u udarnom terminu od osam.

- Serija se emituje ponedeljkom, utorkom, sredom i četvrtkom u 22.00 sata na RTS1. Nismo u udarnom terminu, ali smo veoma gledani. Zbog čega je odlučeno da "Komšije" idu tako kasno, pitanje je za Javni servis, a ne za nas. Doduše, svakog narednog dana ima repriza u 14.30. Generalno, mi smo veoma zadovoljni - kaže Mima.

zdravlja, Dravićeva je u oktobru 2016. godine napustila "Komšije". Svojom voljom, ali i uz podršku reditelja Milana Karadžića, odlučila je da ponovo glumi.

- Ona voli da radi sa Milanom. Njih dvoje su godinama sarađivali i veoma su uigran tim. Dobro se razumeju, što se vidi i na malim ekranima

Marko i Andrija u novim epizodama

Mima otkriva da će u novim epizodama biti značajnih glumačkih pojačanja.

- Publika će uskoro moći da gleda Marka Nikolića, kao i Andriju Miloševića. I zaplet će biti sve zanimljiviji. Prethodne sezone su bile malo nevinije, baš za klince, ali sada su naši klinci odrasli i imaju ozbiljnije probleme - najavljuje Karadžić.

- tvrdi Karadžić.

On dodaje da su Milenine mlađe kolege oduševljene što imaju priliku da uče od takve legende.

- Svi smo presrećni što radi sa nama, ali mlađe kolege posebno, jer može da im da vredne savete. Upijaju njen rad i uče od nje. To je veoma značajno za glumce koji nemaju toliko iskustva - priča Mima.

Milena je krajem 2017. godine otkrila da su je doktori posavetovali kako bi trebalo da nastavi da radi. Ona je tada ispričala da je čeka uloga u predstavi "Harold i Mod" u Beogradskom dramskom pozorištu, ali da će se glumi ipak vratiti u nekoj seriji ili filmu.

- Volela bih da se vratim u pozorište, ali mislim da je zasad nemoguće da igram u toj predstavu, jer je uloga teška i zahtevna. To je tempo od dva sata. Morala bih da budem u fantastičnoj kondiciji. Ako budem išta radila više, moraću da krenem s nekim lakšim stvarima, bilo da je to film ili televizija, ali mora da bude snimanje. Onda će se pokazati da li bih mogla ponovo da se vratim pozorištu - rekla je tada Dravićeva.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Zelenski postao meta Rusije? Sledi osveta Moskve za teroristički napad! (VIDEO)
Live TV

Zelenski postao meta Rusije? Sledi osveta Moskve za teroristički napad! (VIDEO)

Šefovi Službe bezbednosti, Glavne obaveštajne uprave Ukrajine i predsednik Volodimir Zelenski biće eliminisani raketnim udarima, avionima ili specijalnim snagama Oružanih snaga Rusije. Prema navodima, doneta je odluka da se eliminiše jedan broj vojno-političkih lidera Ukrajine visokopreciznim, bespilotnim sredstvima ili dejstvima specijalnih snaga ruske vojske. Da li je ovakava scenario moguć i šta bi on doneo svetu, u "Info jutru" govorio je reditelj Ljubiša Ristić.

28.03.2024

13:31

JOŠ TV VESTI

Hronika

"Nisam namestio Halabrina, žao mi je njegove majke, ali žao mi je i mene"! Zvicerovi i Džonijevi vojnici negirali tri ubistva!
Hronika

"Nisam namestio Halabrina, žao mi je njegove majke, ali žao mi je i mene"! Zvicerovi i Džonijevi vojnici negirali tri ubistva!

Pripadnici kriminalne grupe Radoja Zvicera i Nikole Vušovića zvanog Džoni sa Vračara, koji su u bekstvu, među kojima je i Vladimir Kovačević zvani Kovač koji je optužen da je 20. marta 2020. namamio na sastanak pokojnog Aleksandra Halabrina, izjavio je danas pred Specijalnim sudom u Beogradu da je pokojnog poznavao, ali da nisu tačni navodi optužnici da je bio član kriminalne grupe koja je optužena za njegovo ubistvo.

28.03.2024

12:54

Sport

Planeta

Vreme je da se priča o padu Kijeva! Zapadni mediji digli uzbunu, najavili su brutalnu ofanzivu Rusije!
Najzad su ukapirali

Vreme je da se priča o padu Kijeva! Zapadni mediji digli uzbunu, najavili su brutalnu ofanzivu Rusije!

Veliki zapadni mediji jedan za drugim prognoziraju neuspeh Ukrajine. Publikacije upozoravaju Kijev na beskorisnost kontraofanzivnih planova i važnost obnavljanja odbrane. U međuvremenu, ukrajinske oružane snage pomeraju sve više zapadne opreme u Harkov u iščekivanju ruske ofanzive. Štaviše, pojedini mediji upozoravaju kako je došlo vreme da se priča i o padu Kijeva!

28.03.2024

19:38

Magazin

Džet set

Srbija