• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Saša Kostić

29.03.2018

19:34

ZVEZDE "MONTEVIDEA" LJUBAV KRUNIŠU BRAKOM! UROŠ JOVIĆ: Pravimo veliku srpsku svadbu, Džernifer ide pred oltar čim dobije SRPSKE PAPIRE!

Kultura

ZVEZDE "MONTEVIDEA" LJUBAV KRUNIŠU BRAKOM! UROŠ JOVIĆ: Pravimo veliku srpsku svadbu, Džernifer ide pred oltar čim dobije SRPSKE PAPIRE!

Podeli vest

Glumac Uroš Jovčić i njegova španska koleginica Dženifer Martin otkrivaju da će stati pred oltar čim ona dobije sve papire potrebne za boravak u Srbiji

Srpski glumac Uroš Jovčić i njegova španska koleginica Dženifer Martin, koji su se upoznali i zavoleli na snimanju filma "Montevideo", planiraju svadbu po svim srpskim običajima! Posle četiri godine "veze na daljinu", njih dvoje su rešili da ljubav krunišu brakom, pa se lepa glumica i blogerka pre dva meseca doselila u Beograd, gde želi da provede život.

Voli ćevape i sarmu

- Svakako da planiramo da se venčamo! Volela bih da naša svadba bude prema svim tradicionalnim srpskim običajima, uz srpsku narodnu muziku, ali da isto tako ima i elemente moje tradicije - kaže Dženifer na početku razgovora

Ceo život

Dženi se definitivno preselila u Beograd u januaru i planiramo, Bože zdravlja, da ovde ostane ceo život

Uroš Jovčić

za Informer.

Ona ističe da joj se u našoj zemlji baš sve dopada:

- Mnogo mi se sviđa u Srbiji. Ljudi su topli, mili i bliski. Hrana je odlična. Najviše volim ćevape, pečenje i sarmu. Učim da spremam srpske specijalitete. U Beogradu sam stekla i dosta prijatelja, što mi je veoma drago. I moji roditelji su bili par puta u Beogradu. Obilazili smo kafane zajedno sa Urošem i njegovom porodicom - priča naša sagovornica.

Čuveni Nosonja iz "Montevidea" priznaje da sa nestrpljenjem čeka dan kada će svoju voljenu odvesti do oltara:

- Zabavljamo se skoro četiri godine. Dženi se definitivno preselila u Beograd u januaru i planiramo, Bože zdravlja, da ovde ostane ceo život. Trenutno čekamo dozvole i sve potrebne papire da apliciramo za njen trajni boravak u Srbiji - kaže glumac za naš list i sa setom se priseća dana kada je prvi put video ženu svog života.

- Upoznali smo se prvog dana na snimanju filma "Montevideo, vidimo se". Jedan deo filma se snimao na Tenerifima, tamo smo boravili dva puta po mesec dana. Ona je igrala Konsuelu, ženu vlasnika jednog hotela. Odmah mi je skrenula pažnju: bila mi je slatka, crna, simpatična s kovrdžavom kosom i u kostimu iz te epohe - otkriva Jovčić za naš list i dodaje:

- U startu smo se zbližili, ali čisto drugarski. Međutim,

Običaji

Svakako da planiramo da se venčamo uz srpske, ali i španske običaje

Dženifer Martin

kako je vreme teklo, nekako smo videli da je to između nas nešto više. Ali ona je u tom trenutku imala nekog dečka i zbog toga nismo hteli ništa da pokušavamo.

Prvo da ostavi dečka

Sudbonosni susret se zato desio tek kada su drugi put otišli na Tenerife na snimanje "Montevidea".

- Bili smo srećni što smo se posle dužeg vremena ponovo videli. Tada sam saznao da više nije sa tim dečkom i počeli smo malo ozbiljnije da pričamo o zabavljanju i ko se kome sviđa. Bilo nam je zanimljivo dok smo bili zajedno, ali je bilo pitanje da li će ona ikada doći u Srbiju, a i morala je da ide u Madrid da studira. Posle toga je došla u Beograd na premijeru filma i tu je počela neka ozbiljnija priča između nas - objašnjava Uroš.

Na Jutjubu promoviše Srbiju

Dženifer je trenutno preokupirana svojim kanalom na Jutjubu, gde ima 13.000 pratilaca. Tu postavlja svoje snimke u kojima često priča o Srbiji, Urošu, našoj hrani i običajima.

Pričamo na našem posebnom jeziku

Dženifer naglašava da je uz pomoć izabranika uspešno savladala srpski jezik:

- Za ovih nekoliko godina dosta sam naučila srpski. Najviše uz pomoć Uroša, a i imam dva puta nedeljno časove srpskog jezika. Najteži su mi padeži, to mi ide malo teže. Uroš i ja imamo neku svoju kombinaciju srpsko-špansko-engleskog jezika, pa tako razgovaramo - iskrena je lepa Španjolka.

- Kafana je srpski tipični restoran, gde možete jesti srpsku hranu i popiti sve vrste pića, ali svi posetioci kafana znaju da je najbolja opcija rakija. Takođe, ovde možete da igrate i pevate uz tamburaše ili trubače. Oni dođu za vaš sto, date im novac i sviraju vam sve pesme koje volite - objavila je Dženifer u jednom klipu. 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Lala iz Banata

pre 6 godina

Не "испуштај" снајку...!! Долазим на свадбу... - ако има - мајку...?!

SS

pre 6 godina

I ti sine brute.Samo ako je odvedeš u pravoslavnu crkvu i krstiš po našim običajima,za venčanje kako crkva nalaže,kum pa prvo krštenje,onda venčanje.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija