• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: S. Kostić

03.04.2018

19:58

BRINULA SAM ZA ĐOŠU NA SNIMANJU NEMANJIĆA:  Olivera Viktorović progovorila o saradnji s POKOJNIM UMETNIKOM!

Kultura

BRINULA SAM ZA ĐOŠU NA SNIMANJU NEMANJIĆA: Olivera Viktorović progovorila o saradnji s POKOJNIM UMETNIKOM!

Podeli vest

Olivera Viktorović kaže da se zabezeknula kada je na setu videla koliko je Bogoljub Mitić dobio na kilaži

Olivera Viktorović kaže da je na snimanju serije "Nemanjići - rađanje kraljevine" bila zaprepašćena kada je videla koliko se Bogoljub Mitić Đoša ugojio. Njih dvoje su u ovoj istorijskoj drami RTS tumačili likove supružnika, a glumici je u pamćenju ostalo to što se zbog prekomerne težine njen partner veoma teško kretao.

Bio je umoran i iscrpljen

- Sa Đošom sam se posle dužeg perioda srela na snimanju "Nemanjića" i, iskreno da vam kažem, zabezeknula sam se kada sam videla koliko je dodao na kilaži. Naročito je bilo zabrinjavajuće to što se zbog toga teško kretao - počinje glumica priču za Informer.

Olivera dodaje da je sa Mitićem razgovarala i da joj je on obećao da će učiniti sve da izgubi kilograme koji su očigledno štetili njegovom zdravlju:

- Na setu smo pričali o tome kako bi trebalo da povede

Đoša mi je obećao da će povesti računa o zdravlju i učiniti sve da smrša

Olivera Viktorović

računa o ishrani i kilaži. Obećao mi je tada da će povesti računa o zdravlju i učiniti sve da smrša. Nažalost, tri meseca posle toga je preminuo i jako mi je žao što nas je tako rano napustio - ističe Viktorovićeva.

Ona naglašava da joj je bilo zadovoljstvo raditi sa Đošom i gledati ga koliko je bio srećan zbog uloge.

- Videlo se da mu je bilo jako stalo što su ga se setili i pozvali ga da glumi u tako važnom projektu koji producira RTS. Mnogi ga nisu uzimali za ozbiljnog glumca jer se dugo bavio estradom. Kada je dobio ulogu ugljara, trudio se da je odigra što bolje i izveo je to fantastično - priseća se glumica i dodaje:

- Bio je lep

Estrada

Bio je srećan zbog uloge, jer ga mnogi nisu smatrali za ozbiljnog glumca zato što se dugo bavio estradom

Olivera Viktorović

i sunčan dan, ali s obzirom na to da smo snimali pokraj reke Studenice, bilo je jako hladno. Mnogo smo radili tog dana i bila sam baš premorena kada smo se vratili. I Đoša je bio umoran i iscrpljen, i više vremena je provodio sedeći nego hodajući, ali uprkos svemu, bio je srećan.

Žena, supruga i majka

Glumica kaže da je zadovoljna kako je iznela lik ugljareve žene i da joj je prijala saradnja sa rediteljem Markom Marinkovićem.

Muž mi se smejao zbog uloge u "Nemanjićima"

Olivera kaže da je u nedelju uveče sa svojim suprugom gledala epizodu "Nemanjića" u kojoj se pojavila i da se on smejao kada ju je video.

- Kada me je muž video u seriji, uzviknuo je: "Ju, na šta ličiš!" Rekla sam mu da izgledam baš onako kako treba, verodostojno za ulogu i epohu koju igram. Meni se lično dopao kostim i to kako sam izgledala - ispričala je glumica.

- Mislim da sam dobro iznela svoju ulogu i da sam na pravi način odigrala srpsku ženu, suprugu i majku. Baš onako kakva je i trebalo da bude, požrtvovana i usmerena na svog supruga i decu - rekla je Olivera.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

Srpska lista sa COWEB-om o situaciji na KiM i položaju Srba!
Politika

Srpska lista sa COWEB-om o situaciji na KiM i položaju Srba!

Predsednik Srpske liste Zlatan Elek sa saradnicima sreo se danas u Kosovskoj Mitrovici sa članovima Radne grupe saveta Evropske unije za Zapadni Balkan (COWEB) i Evropske službe spoljnih poslova i tom prilikom predstavili političko-bezbednosnu situaciju na Kosovu i Metohiji i položaj srpskog naroda na ovim prostorima.

25.04.2024

13:54

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

FSS se hitno oglasio: Gudelj nije otpisan za EP!
Fudbal

FSS se hitno oglasio: Gudelj nije otpisan za EP!

Fudbalski savez Srbije objavio je na svom zvaničnom sajtu da je defanzivac Sevilje Nemanja Gudelj (32) juče imao operaciju kolena, koja je prošla dobro i da postoji mogućnost da ipak bude deo tima na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj!

25.04.2024

13:08

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija