• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

09.05.2018

18:22

(FOTO/VIDEO) PLESNI SPEKTAKL GODINE! Poznati jedva čekaju Državno prvensto u latino plesu!

Kultura

(FOTO/VIDEO) PLESNI SPEKTAKL GODINE! Poznati jedva čekaju Državno prvensto u latino plesu!

Podeli vest

Najbolji provod i mnogo plesa očekuje sve zaljubljenike u igru na „Državnom prvenstvu u latino plesovima“ koje, sada već tradicionalno, organizuje plesna škola „Dare to dance“ na čelu sa poznatim koreografom i plesačem, Ivanom Mileusnićem, ovoga puta, 2. juna u „Belexpo centru“.

Voditeljka Sanja Marinković, glumica Lena Bogdanović, voditelj Milan Kalinić i mnogi drugi, prošle godine oprobali su se u latino plesovima na ovom prestižnom takmičenju. 

A a ove godine će to biti neke nove, poznate ličnosti. Državno prvenstvo u latino plesovima i ovoga puta podržaće Ministarstvo sporta i omladine, Fondacija princeze Katarine Karađorđević kao i mnogi prijatelji, sponzori i donatori.

Program će voditi prepoznatljivna televizijska lica Dragana Kosjerina i Marija Veljković. Posebno iznenađenje biće revija domaćeg brenda koju će, između ostalih, nositi populana manekenka Bojana Krsmanović.

O predstojećem takmičenju i značaju ove manifestacije govori i organizator Ivan Mileusnić koji svaki put okupi veliki broj ličnosti iz javnog života, ali i najuspešnije plesače sveta:

-Ponosan sam što treću godinu za redom uspevamo da organizujemo jedno od najaktraktivnijih i najbitnijh takmičenja u sportskom plesu. Mnogo sam srećan što zahvaljujući ovakvim dogadjajima ples postaje sve polularniji kod nas i to prepoznaje i sve veći broj medija i kompanija koji nam pružaju podršku da iz godine u godinu budemo sve ozbiljniji i bliži svetu. Budžet organizacije prvenstva je najveći do sada pa svim učesnicima i publici obećavamo kvalitetan i bogat program, mnogo zabave, iznenadjenja ali i nagrada – izjavio je Mileusnić.

Takmičenje će ove godine uveličati i trostruki svetski prvaci i latino-američkim plesovima, Marius Andrei Balana i Kristina Mušenska. Oni će se revijalno predstaviti u finalnom delu takmičenja.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija