• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Beta

10.05.2018

23:56

PLJUNUO PA POLIZAO: Predstavnik Crne Gore na Evrosongu se IZVINIO ZBOG ŠALE NA RAČUN BOLESNE DECE!

Kultura

PLJUNUO PA POLIZAO: Predstavnik Crne Gore na Evrosongu se IZVINIO ZBOG ŠALE NA RAČUN BOLESNE DECE!

Podeli vest

Predstavnik Crne Gore na Eurosongu Vanja Radovanović izvinio se večeras zbog šale na račun djece s invaliditetom na konferenciji za štampu u Lisabonu, uoči  nastupa na evrovizijskom takmičenju

Od Radovanovićeve šale ogradilo se i rukovodstvo Radio Televizije Crne Gore (RTCG), kvalifikujući je kao neprihvatljivu i neumesnu.

Crnogorski pevač je na konferenciji za štampu, na kojoj se predstavljao novinarima upitan da ispriča šalu, kazao : "Znate šta slepa i gluva djeca dobijaju za Božić? Rak“, kazao je Radovanović.

Radovanović je kazao da je njegova šala neukusna i neumesna i da se “najiskrenije izvinjava” svima koje je uvredio.

"Šalu sam, prije svega, loše interpretirao. Njen autor je komičar Riki Džervejs i odnosi se na decu s kancerom. Ja sam čovek koji ima dvoje djece i bolna iskustva sa bolestima poput kancera i nikada se ne bih šalio na uvredljiv način s tim, da bih bilo koga povredio", kazao je Radovanović, a preneli su podgorički mediji.

Direktor Televizije Crne Gore Vladan Mićunović ocenio je šalu predstavnika Crne Gore na Eurosongu kao neprihvatljivu i poručio da novinari, urednici i rukovodstvo RTCG ne žele da minimiziraju taj događaj, niti dele takve vrednosti.

“Ovo što smo videli je neumesno, neprimereno, neprihvatljivo i ne odražava stav rukovodstva i novinara Javnog servisa. Žalim zbog toga i nadam se da će Vanja Radovanović, koga znam kao korektnog i vaspitanog čoveka, naći način da objasni ovu situaciju i da se odredi prema svemu tome", rekao je Mićunović.

Radovanovićevu izjavu su osudili i mnogi putem društvenih mreža.

On je večeras nastupio u okviru druge, polufinalne večeri Eurosonga, ali nije uspeo da se plasira u finale.

(VIDEO) BRUKA ĐETIĆA NA EVROVIZIJI! Predstavnik Crne Gore uvredio bolesnu decu, neizvesno njegovo učešće u večerašnjem polufinalu!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Lala iz Banata

pre 5 godina

Kakav saljivdzija...- jos gpri pevac...Slab...!!

ming

pre 5 godina

NAROD BI PROSTO REKAO " JEDAN VELIKI , SAMO SEBI VAZAN , SERONJA " NEVASPITANA DILEJA - KRELE - MONTENIGROS

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija