• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: N. Šašić

04.07.2018

21:49

POZNATI GLUMAČKI BRAČNI PAR PREBUKIRAN OBAVEZAMA! Ne stižemo ni da jedemo od posla!

Kultura

POZNATI GLUMAČKI BRAČNI PAR PREBUKIRAN OBAVEZAMA! Ne stižemo ni da jedemo od posla!

Podeli vest

Raša Bukvić i Marija Bergam kažu da toliko rade u poslednje vreme da nemaju vremena ni za šta drugo

Poznati bračni par Radivoje Raša Bukvić i Marija Bergam toliko su angažovani u poslednje vreme da se jedva i viđaju! Glumac, koji je napravio značajnu karijeru u Holivudu, objašnjava da zbog mnogih projekata na kojima je uposlen retko kada ima vremena za svoju suprugu, glavnu junakinju hit-serije "Senke nad Balkanom".

Zajedno u "Akademiji"

Njih dvoje su za Informer ispričali kako izgleda život prebukiran poslovnim obavezama.

- Nemamo vremena ni da pričamo o projektima u kojima glumimo jer mnogo radimo. Jedva stignemo da doručkujemo i večeramo. Nekada, ukoliko se desi da baš imamo višak slobodnog vremena, tek tada popričamo

Institucija

Uvek se podržavamo, to je najbitnije. Brak je najjača institucija koja postoji
Raša Bukvić

o poslu - kaže Raša i dodaje da jedno drugo podržavaju i da zbog toga već tri godine i uživaju u skladnom braku:

- Uvek se podržavamo, to je najbitnije. Brak je najjača institucija koja postoji. Ceo ovaj svet, grad i zgrade koje nas okružuju popadale bi da nema brakova i ljudi koji se međusobno vole i poštuju.

Sa njim je saglasna i lepa glumica, koju je publika zavolela kroz ulogu Maje Davidović u seriji "Senke nad Balkanom".

- Gledam ostvarenja u kojima je glumio Radivoje, ali samo ako su njemu bitna. Ukoliko mu neka serija ili film koji je snimio nisu mnogo važni, onda ne ispratim to sa velikom pažnjom - kaže Marija.

Njih dvoje će se zajedno pojaviti u četvrtoj sezoni serije "Vojna akademija". Raša Bukvić će glumiti specijalaca, dok će se njegova žena naći u ulozi doktorke.

Raša: Na zapadu se mnogo ozbiljnije radi

Radivoje Raša Bukvić je tokom dugogodišnje karijere više projekata radio u inostranstvu nego u Srbiji i smatra da našim glumcima uopšte nije lako.

- Trudim se da uslove koje imam u inostranstvu ne očekujem kada dođem da radim u Srbiji. Kod nas je glumcima mnogo teško za organizaciju jer su stalno zaposleni u pozorištu. Onda kada dobiju ponudu da rade na još nekom projektu ne mogu dobro da se organizuju. Na Zapadu to nije tako. Glumac sme da bude angažovan samo na jednom projektu i onda nije opterećen - objašnjava glumac.

- Imaćemo nekoliko zajedničkih scena, ali ne previše. Radivoje ima težu ulogu, dolazi kao pojačanje u vojsku, igra specijalca. Ja se pridružujem kao romantični deo priče, igram vojnog lekara. Tako da nisam imala toliko zahtevne pripreme, jer ne igram vojnika - priča glumica.

Ušao u tematiku

Njen muž u pomenutoj seriji RTS ima zahtevnu ulogu, pa je morao brzo da se pripremi za "Akademiju".

- Nisam imao mnogo vremena da se spreman za ulogu, ali sam radio intenzivno. Razgovarao sam sa vojnim licima kako bih što bolje ušao u tematiku. Čim se serija bude emitovala, Marija i ja ćemo razgovarati o tome ko je kako odradio posao - ističe Bukvić.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Englezi od gotovog napravili veresiju! Nemci trljaju ruke!
Fudbal

Englezi od gotovog napravili veresiju! Nemci trljaju ruke!

Kao što je već poznato, od naredne sezone Liga šampiona igraće se po novom formatu. Jedan od noviteta biće taj da će dve najuspešnije zemlje po koeficijentu dobiti dodatno, peto mesto u elitnom takmičenju! Iako je delovalo da je to pitanje rešeno, brodolom engleskih klubova u završnici evrokupova gotovo izvesno, doneće veliki preokret u korist nemačke Bundeslige!

18.04.2024

15:38

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija