• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: IVAN GAJIĆ

06.07.2018

23:01

ULOGA DEBELJUCE MI JE NAJVEĆA TRAUMA! Jelena Gavrilović iščekuje nastavak megagledane serije!

Kultura

ULOGA DEBELJUCE MI JE NAJVEĆA TRAUMA! Jelena Gavrilović iščekuje nastavak megagledane serije!

Podeli vest

Jelena Gavrilović, koja tumači jednu od glavnih uloga u "Istini i lažima", priznaje da joj je najteže palo da dočara lik punačke Anastasije Bečić

Jelena Gavrilović sa nestrpljenjem iščekuje snimanje nove sezone serije "Istine i laži", ali se nada da neće ponovo morati da glumi lik debeljuce Anastasije Bečić. Poznata glumica, koja u ovom megagledanom ostvarenju igra Tanju Milenković, ističe da zbog drastične transformacije iz vitke plavuše u punačku crnku prolazi kroz veoma naporne pripreme.

Komplikovane epohe

- Mogu samo da se pomolim Bogu da ne preživljavam opet traumu koja se zove Anastasija Bečić. Taj kostim i maska se rade duže od četiri sata i onda možete da zamislite kakve su tu sve pripreme potrebne. Kad dođe dan kada treba da snimam scene kao Anastasija, ja ga zaokružujem crnim flomasterom, bukvalno - kaže Jelena na početku razgovora za Informer i dodaje:
- Koliko god da mi je teško to da odigram, s druge strane je i veliki izazov i satisfakcija. Takve uloge su vrlo kompleksne, počevši od promene boje glasa, dikcije, izgleda. Mislim da ne postoji veći izazov za glumca nego da igra različite uloge u jednom istom ostvarenju - objašnjava ona.

DRSKA SA POKRIĆEM! JELENA GAVRILOVIĆ: Pokreće me ljubav, najviše na svetu volim da volim!

Informer/promo

Lepa glumica, koja se u Srbiji proslavila u reklami za jednu banku, imala je zapaženu ulogu i u istorijskoj seriji RTS "Nemanjići - rađanje kraljevine".- Meni je logično da se nastavi snimanje "Nemanjića". Epohe su uvek teške i komplikovane za rad zbog kostima i svega što mora da se priredi za takav projekta, ali sa druge strane, to je i nešto posebno. Ne znam da li bi moj lik Evdokije, prve supruge Stefana Provovenčanog, mogao da se razvija i u kom pravcu, ali svakako smatram da jedna takva serija zaslužuje nastavak - naglašava Gavrilovićeva.

Mudro vodi karijeru

Ona kaže da je najveći uspeh za glumca kada igra više različitih uloga, a publika ga ne poistovećuje ni sa jednom:
- Nikad ne možeš da znaš šta će ti doneti neka uloga. Super je da radiš različite stvari. Ako mudro vodiš karijeru, možeš da imaš transformacije i da te ne pamte po nekoj ulozi već generalno - zaključuje Jelena.

NI PRINCEZA NE MOŽE DA ZASENI NASMEJANU BANKARKU! Jelena Gavrilović: Glumim u "Nemanjićima", a prepoznaju me po reklami!

Advokat sam u trećoj sezoni "Ubica mog oca"

Informer/promo

Jelena Gavrilović će se pojaviti i u trećoj sezoni serije "Ubice mog oca", u kojoj će tumačiti lik advokata.
- Dobila sam zanimljivu ponudu da se pojavim u trećoj sezoni ove jako zanimljive serije i odlučila sam da je prihvatim. Posle Tanje, Anastasije i Evdokije zaokružiću serijsku sezonu i sa ulogom jednog opasnog i dobrog advokata - kaže popularna glumica.





Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Hitno se oglasio MUP povodom incidenta u Novom Pazaru
Hronika

Hitno se oglasio MUP povodom incidenta u Novom Pazaru

Policijska uprava u Novom Pazaru, zarad istinitog informisanja javnosti, ističe da su netačne informacije u tekstu „Pucnjava u Ulici Save Kovačevića uznemirila građane - Policija na terenu“, koje je noćas objavio portal „Sandžak danas“, kao i da video koji su postavili uz ovu vest nema apsolutno nikakve veze sa navodnom pucnjavom.

25.04.2024

11:57

Sport

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!
NBA

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!

Košarkaši Oklahoma siti Tandera poveli su u prvoj rundi plej-ofa protiv Nju Orleans Pelikansa sa 2:0 na krilima fantastične partije Šej Gildžus Aleksandera, kojeg saigrači smatraju ovogodišnjim najboljim igračem lige (MVP).

25.04.2024

09:50

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija