• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer

06.10.2018

09:09 >> 09:13

LEPI MANIRI ŽIVE I U PREDGRAĐU: Uskoro premijera predstave "Ovde" u SKC Obrenovac

Kultura

LEPI MANIRI ŽIVE I U PREDGRAĐU: Uskoro premijera predstave "Ovde" u SKC Obrenovac

Podeli vest

Predstava "Ovde", sa sjajnom glumačkom ekipom koju čine Danica Maksimović, Branislav Tomašević i Jelica Kovačević, imaće premijeru 14. oktobra u SKC-u Obrenovac

Reč je o prvoj samostalnoj produkcija u organizaciji JP SKC Obrenovac za više od tri decenije postojanja ovog preduzeća, a realizaciju predstave finansijski je podržao je i Sekretarijat za kulturu. Premijera je zakazana za 14. oktobar 2018. godine.

Predstava "Ovde" rađena je po tekstu Majkla Frejna, u režiji Ivana Denića, a igraju Danica Maksimović, Branislav Tomašević i Jelica Kovačević.

"Ovde" je savremena komedija. Akcenat je stavljen na ljubavni par u svakodnevici, koji prati brz tempo života, traženje stana, zajednički život i sve nedaće i lepote koje on nosi. Stanodavku igra Danica Maksimović i na maestralan način prikazuje sve mane i vrline prosečnog stanodavca u urbanom području, kakav je Beograd. Uloge mladog para poverene su Jelici Kovačević i Branislavu Tomaševiću koji ih uverljivo dočaravaju. Komedija je prijemčiva širokoj publici i kao takva koketira sa realnošću u kojoj se svaki od gledalaca može prepoznati i pronaći u nekom od likova.

Foto: Promo

Cilj predstave je da se pokaže da lepi maniri i kultura ne obitavaju samo u strogom centru Beograda, već i na periferiji.

Eminentna glumačka imena su garancija da će predstava imati odličan odziv kod publike širom Srbije. Beogradska premijera je planirana u decembru.

Scenografiju potpisuje Aleksandra Kovačević, producent je Vukašin Ljuština, u produkciji JP SKC Obrenovac.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija