• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

02.11.2018

17:33

DOŠLA DVA DANA RANIJE NA SNIMANJE: Mia kod Lava priznala zašto je preplakala rođendan!

Kultura

DOŠLA DVA DANA RANIJE NA SNIMANJE: Mia kod Lava priznala zašto je preplakala rođendan!

Podeli vest

Popularna pevačica, Mia Borisavljević gostujući u emisiji „Kontravizija“, autora i voditelja Lava Grigorija Pajkića otkriva, zašto je poranila na snimanje, ali i šta joj se sve dešavalo u poslednje vreme

Mia je priznala da je na snimanje došla dva dana ranije, ali da joj to nije jedini peh. Ona je na pitanje Lava Pajkića kako usklađuje karijeru i ulogu majke, odgovorila nešto što će nasmejati mnoge:

-Moram da priznam da mi se sve pomešalo, pa sam tako došla na snimanje tvoje emisije dva dana ranije. Greškom organizatora ili svojom, ne znam, ali eto dogodilo se. Ja sam se lepo našminkala, sredila i došla, a oni su mi rekli:“Pa snimanje nije danas, nego prekosutra“. Dakle, eto kako izdržavam. Ali nije to najgore, desilo se jednom da sam muzičare poslala u jednu diskoteku dan ranije, mislim da je to bilo u Ćupriji. Došli oni u petak, namontirali se, postavili instrumente, a onda im rekli:“Ljudi, pa vi ste sutra“ – objasnila je Mia.

Foto: promo RTV Pink

Ovom prilikom Borisavljevićeva je otkrila i recept za savršen izgled posle porođaja, kao i zbog čega je preplakala svoj rođendan.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Vns

pre 5 godina

Voditelj je na nivou gošće pevačice....tj plitak kao barica....

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija