• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: I. Tomković

16.11.2018

22:47

JUŽNI VETAR DOBIJA DRUGI DEO I SERIJU:  Nastavak najgledanijeg fkilma u 2018 gledaćemo na RTS

Kultura

JUŽNI VETAR DOBIJA DRUGI DEO I SERIJU: Nastavak najgledanijeg fkilma u 2018 gledaćemo na RTS

Podeli vest

Zbog histerije koja vlada za krimi-akcijom Miloša Avramovića u martu počinje snimanje deset epizoda koje će se emitovati od oktobra. Drugi deo filma gledaćemo 2020.

Najgledaniji film u 2018. godini "Južni vetar" dobiće svoj nastavak! Reditelj i scenarista Miloš Avramović odlučio je da nam otkrije još detalja iz života mladog, hrabrog i ludog kriminalca Petra Maraša, pripadnika automobilske mafije, kog u ovom popularnom filmu glumi Miloš Biković.

Foto: Informer DN

Miloš Avramović

Da li će Maraš nastaviti svoju brzu vožnju po vrelom beogradskom asfaltu ili će uspeti da se iščupa iz podzemlja, saznaćemo kroz deset epizoda serije koja će se od oktobra 2019. godine emitovati na RTS.

Nove radne pobede

Svetske face u nastavku filma

Uvešćemo u priču neke sasvim nove likove, pripadnike različitih klanova koje će tumačiti velika imena domaće, ali i svetske kinematografije
Miloš Avramović

Avramović će već u martu ponovo okupiti sjajnu glumačku ekipu, kada će pasti prva klapa serije:

- Od marta 2019. godine krećemo u nove radne pobede! Snimićemo deset premijernih, originalnih epizoda koje prate život Petra Maraša, ali posle dešavanja koje smo prikazali u prvom delu filma. Kroz seriju ćemo ispričati šta se Marašu događa u životu nakon što je izašao iz zatvora - kaže za Informer reditelj i scenarista filma Miloš Avramović.

On nam je ekskluzivno otkrio da će se u seriji pojaviti i poznate svetske face:

- S obzirom na to da će se priča razvijati, uvešćemo u nju i neke sasvim nove likove, pripadnike različitih klanova. Samim tim pojaviće se u seriji i novi glumci, velika imena domaće, ali i svetske kinematografije. Još je rano da otkrivamo o kome je reč u ovom trenutku. Neka to za sada ostane tajna - poručuje Avramović.

Na veliko zadovoljstvo gotovo 500.000 ljudi koji su pogledali "Južni vetar" ova akcija će, pored serije, dobiti i drugi nastavak filma, i to 2020. godine:

Foto: Informer DN

- Seriju ćete gledati od jeseni na Radio-televiziji Srbije, a tek onda će biti u bioskopima dugi deo priče o Marašu i ekipi. Moramo da se odužimo publici koja je za kratko vreme zavolela "Južni vetar", napunila bioskopske sale i nama dala jak vetar u leđa da nastavimo da im pričamo ovu uzbudljivu priču - završava Avramović.

Obavezno gledajte

Uskoro snimamo nastavak, jedva čekam. Ako niste gledali, šta čekate?
Miloš Biković

Miloš nestrpljiv

I glavni junak ovog ostvarenja Miloš Biković veoma je srećan što će se saga o njegovom liku Petru Marašu nastaviti. On jedva čeka da se ekipa okupi i da ponovo počnu sa snimanjem.

- Uskoro snimamo nastavak, jedva čekam. Ako niste gledali, šta čekate? - poručio je Biković.

Prvi naš film u 4D tehnologiji

Foto: Informer DN

"Južni vetar" je prvi srpski film koji će biti prikazan u MX 4D tehnologiji, što znači da ćete dok gledate ovo ostvarenje imati osećaj kao da ste i sami u filmu. Za sada, to iskustvo ćete moći da doživite u bioskopima "Cinepleks", i to u beogradskom "Delta sitiju" i novosadskoj "Promenadi".
- Gledaoci će imati utisak kao da su sa Marašom i ekipom sve vreme u sedištu. Sedišta se okreću, skačete, osećate kišu, dim, pucnjavu. Ovo je jedan nov, uzbudljiv i fantastičan doživljaj u gledanju filma - kaže Avramović za Informer.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra
Društvo

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra

Zbog dezinformacija, plasiranih preko društvenih mreža i pojedinih medija, da se svi zahtevi katastru podnose preko advokata, Republički geodetski zavod obaveštava javnost da postoje zahtevi za koje nije obavezno da se angažuje advokat već ih građani mogu i sami podneti, među kojima su zahtev za promenu prezimena ili matičnog broja.

19.04.2024

11:21

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija