• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

16.12.2018

16:38

IVANA VUČIĆEVIĆ U KONTRAVIZIJI: Đilas neka objasni odakle mu 500 miliona evra, a propali narkoman se možda prema svojoj majci ophodi ovako!

Kultura

IVANA VUČIĆEVIĆ U KONTRAVIZIJI: Đilas neka objasni odakle mu 500 miliona evra, a propali narkoman se možda prema svojoj majci ophodi ovako!

Podeli vest

Direktorka televizije Studio B i novinarka Ivana Vučićević stala je u odbranu svoje koleginice Barbare Životić koja je izveštavala sa protesta opozicije zbog čega je izvrnuta medijskom linču. Vučićevićeva je ovoga puta gostovala u emisiji „Kontravizija“ Lava Grigorija Pajkića koja će biti emitovana u nedelju na televiziji „Pink“ u 19.15 časova, gde je objasnila u čemu je zapravo problem i zbog čega je njena mlada kolegincia doživela ovakav medijski linč

Voditelj Lav Pajkić svoju gošću najpre je pitao da objasni kako je došlo do situacije u kojoj je Barabara Životić postala medijska žrtva opozicije i glumca Sergeja Trifunovića koji je mladu novinarku vređao na društvenoj mreži:

- Meni je žao što Barbara nije ovde, ali iz opravdanih razloga nije mogla da dođe. Bilo je neophodno da napravi predah od svega jer takav medijski linč i takvu vrstu nasilja, verbalne pretnje da neko može da vas prebije, ubije.. Ja to za ovoliko godina karijere nisam videla. Ona je žena, ona je nečija ćerka, nečija sestra. Zamislite da vašu sestru neko na taj način etiketira? I svi ti ljudi koji su to pokrenuli i izazvali takvu agresiju prema jednom izveštaju i jednoj televiziji, iza toga se krije nešto više. Koliko god oni loše komentarisali „Studio B“, očigledno ga i te kako dobro gledaju – izjavila je Vučićevićeva koja je dodala da se i dalje ne zna kako je Dragan Đilas zaradio 500 miliona evra.

- Dragan J. Vučićević je bio gost te večeri kada je Barbara izveštavala sa ulice i komentarisala neke stvari, i tu smo izneli niz stvari vezanih za Đilasa. I za uopšte Šolak, Đilas i celu tu hobotnicu o kojoj se priča.. I postoje istraživanja i novinari su napravili jedno sveobuhvatno istaživanje kako je Đilas kao tajkun došao do svojih 500 miliona evra. I više, ko zna. A onda kada imate ovog takozvanog glumca, koji ne samo da je propali glumac već i propali narkoman...Kada nemate lepo vaspitanje i kada vas nisu vaspitali kako da se ophodite prema damama... Ja sada ne znam, možda on tako naziva svoju majku. Ja sada ne želim da izgovaram tu reč koju je on upotrebio - kazala je Ivana.

Šta je još direktorka televizije „Studio B“ kazala o ovom slučaju, gledaoci „Kontravizije“ imaće priliku da pogledaju u nedelju od 19.15 časova na televiziji „Pink“.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
zora

pre 5 godina

Gospodjo Trifunovic,prijavite sina policiji ako trpite bilo kakvo nasilje. Ovakav tip nemoze drugacije da reaguje na ljude koji ga okruzuju. On je moralni i fizicki maltretant.(neznam da li se ova rec koristi).

snesko

pre 5 godina

Ovde su svi izgubili kompas, i Sergej i Ivana koja obavlja duznost urednika gradske televizije a sebi daje za pravo da preti i vredja preko TV-a.

Sandra

pre 5 godina

Ne znam otkud Đilasu pare ali znam da ima firmu i u zemlji i u inostranstvu pa valjda zna kako se pravi profit, jer i nije političar već biznismen. Zašto ga vi prozivate, neka ga proziva poreska uprava ako sumnjaju da nešto nije u redu. Interesantno je kako vam ne smetaju Šejci koji kupuju našu zemlju za male pare, kako ne pitate strane tajkune kako su zaradili novac i ko im poklanja naše rudnike, njive, građevinsko zemljište. Oni nisu opasni jer ne učestvuju na izborima.

barbarin

pre 5 godina

Devojko,to ce sve jednog dana TEBI da se obije o glavu.

Stojan

pre 5 godina

500 miliona evra, jeli to moguce? Sa kojim se on poslom bavi???? Jeli jedan deo od Siptara da bi napravili haos u Srbiji?

Laki

pre 5 godina

Prvi milion je legalan valjda, pitanje je zašto nije uhapšen do sada.

Jovan

pre 5 godina

Uvek je prvi million stecen raznim muljanjima prevarama I utajama a posle ide sve legalno.

vuk vucic

pre 5 godina

Samo me zanima ko jos gleda ovu emisiju i kome je ona zabavna? Zamislite se iskreno a znam da ovo NE SMETE da objavite.

VNS

pre 5 godina

Svaka čast Pinku što zapošljava LGBT populaciju...

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija