• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

28.12.2018

20:24

IVANE, ZAŠTO LAŽEŠ? Ivanović tvrdi da je dobio otkaz, a istina je mnogo drugačija! Svojevoljno otišao kod svojih mentora ĐILASA I ŠOLAKA!

Kultura

IVANE, ZAŠTO LAŽEŠ? Ivanović tvrdi da je dobio otkaz, a istina je mnogo drugačija! Svojevoljno otišao kod svojih mentora ĐILASA I ŠOLAKA!

Podeli vest

Nakon što se Prva televizija oglasila i saopštila da poslednja emisija Ivana Ivanovića neće biti emitovana zbog niza neistina koje je ovaj voditelj izneo na račun kuće u kojoj još uvek radi, Ivanović je rekao kako je dobio otkaz, a to uopšte nije tačno

Voditelj Ivan Ivanović tvrdi da je, nakon dolaska novog vlasnika TV Prva dobio otkaz i da iz tog razloga više neće raditi na pomenutoj televiziji, ali to nema veze sa istinom.

Naime, u ugovoru koji je novi vlasnik Prve televizije Srđan Milovanović potpisao prilikom kupovine, stoji da on postaje zvanični vlasnik prvog dana 2019. godine.

Što znači da je vlasnik TV Prva još uvek Teodor Kirijaku, a ne Milovanović.

Dakle, ako je neko ukinuo poslednju emisiju Ivana Ivanovića onda je to mogla biti samo Manja Grčić, i dalje direktorka ove televizije.

Ovo je još jedan u nizu pokušaja Ivana Ivanovića da podmetne lažne informacije kako bi se u javnosti plasirala pogrešna slika, a istina je jedino da on svojevoljno prelazi kod svojih mentora Dragan Đilasa i Dragana Šolaka na Top televiziju.

Pa Ivane čoveče, da li misliš da smo mi budale, pa ti si dao otkaz, a nisi otpušten.

Kako Informer ekskluzivno saznaje iz menadžmenta TV Prva, koji da podsetimo još nema apsolutno nikakve veze sa novim vlasnikom Srđanom Milovanovićem, koji će televiziju preuzeti 1. januara 2019. Ivanović je sve šokirao odlukom da bez ikakve najave da otkaz i to uživo u emisiji.

Voditelj, koji je pre dolaska na Prvu televiziju bio niko i ništa, a danas se hvali kako je najpoznatije tv lice u Srbiji, tako se " zahvalio" televiziji koja ga je napravila. Pritom i dalje misli da ima bilo kakva prava da nastavi da radi, i da promoviše sebe kao velikog voditelja i još većeg dobrotvora, iako se prema medijskoj kući od koje više nego dobro živi već nekoliko godina, poneo kao najveće go*no.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Nela

pre 5 godina

Prodao se za velike pare! Svima je to opste poznato.

nikola

pre 5 godina

TV Prva tek sada konstatovala da ih Ivanovic laze! Vi ste ga drzali upravo zbog toga. To je i vama odgovaralo.

Mirjana

pre 5 godina

Naravno da laze, sam je otisao, posto ne trpi autoritete

Tamara

pre 5 godina

E Ivane, volela sam te slusati, a ti Djilasov pajtos, lazes kao i on, dobar ti ucitelh.

Jana

pre 5 godina

Znamo i kako si došao tu, a sad se pridružuješ svojim pajtosima!

Mila

pre 5 godina

Verovatno je dobio instrukciju od Djilasa sta treba da radi.

mila

pre 5 godina

Ovo je još jedan u nizu pokušaja Ivana Ivanovića da podmetne lažne informacije kako bi se u javnosti plasirala pogrešna slika, a istina je jedino da on svojevoljno prelazi kod svojih mentora Dragan Đilasa i Dragana Šolaka na Top televiziju

Isidora

pre 5 godina

Ivan Ivanovic radi sve u dosluhu sa svojim opozicionim gazdama.Jasno je svima da je on opozicioni sluga,podlih propalih opozicionih politicara.Opozicija se sluzi svakakvim lazima,i nemaju ni malo obzira.U stanju su da gaze preko gradjana,kako bi se docepali fotelje.Kao da nam nisu dovoljno stete naneli.

olja

pre 5 godina

Što lažeš , samo ti noge vire iz Đilasove zadnjice, sve si uradio po svojoj t.j.Đilasovoj i Šolakovoj volji!

Tijana

pre 5 godina

Lazi i lazne informacije su neprimerene za jednog voditelja!

Marija

pre 5 godina

Ne znam uopste sto se baviti ovim lazovom nabedjenim i istripovanim da je neko bitan?

Marija

pre 5 godina

Ivan Ivanović je bio i ostao niko i ništa, voditelj sa izlizanim forama i bez harizme, nezanimljivo TV lice koje previše uzdiže sebe.

Mima

pre 5 godina

Ivanović je prodana duša i velika lažovčina.

MilijanaLakić

pre 5 godina

Kakav je on "voditelj", pre svega? Najobičniji iskompleksirani kepec koji se leči političkim bljuvotarenjem u debilnoj varijanti stand up show-a i otvoreni mrztitelj SNS i Vučića, bedak bio bedak ostao

Mia

pre 5 godina

Gospodine Ivanovicu nije lepo da covek sa toliko godina iznosi neistine i da jos nije naucio da su u lazi kratke noge.

branko1

pre 5 godina

Treba pustiti I uopšte ne komentarisati tog patrljka od čoveka.Ovako mu se daje na značaju ,koji ne zaslužuje I koji mu ,po njemu,daje na značaju.Mali,prljavi patuljčić iš sa televizije.Dosta tvojih primitivnih I neukusnih viceva I glupavih štoseva

Saradžogla

pre 5 godina

Низ пута сам био уверен да ће му емисију скинути са програма због простаклука.Као да му нико не каже да се не смеје сам себи јер му је микрофон у близини па САМО ЊЕГОВ СМЕХ ПАРА УШИ поготово ако имаш велики стерео телевизор у дневној соби.Вечито обучен у црно и кога ли жали да ми је да знам.Увек необријан.А понижавањем Банета дојадио је свима!

Nadezda

pre 5 godina

Istina uvek nadje svoj put. Ovaj tragikomicar je jos jedan u nizu onih koji pokusavaju da za svoj neuspeh okrive nekog drugog.

Dilan

pre 5 godina

Izmislja i laze kao po obicaju. Idi kod svog voljenog gazde Djikija na televiziju, ne pravi laznu dramu.

matilda

pre 5 godina

On je tako mali i beznacajan a emisije su mu bile dosadne a sale jadne tako da necemo ni primetiti da fali!

Lena

pre 5 godina

Od Ivanovica je ovakvo ponasanje.I bilo za ocekivati...srami se

Dragojlo

pre 5 godina

Ivanović je pravi ovan , koji trči kuda mu gazda kaže, tako da je Đilas njemu odličan mentor jer je isti kao on , čovek bez imalo stida i srama

TT

pre 5 godina

Svi domaci TV mediji otisli pod kontrolu SNS-a .. U sta se to pretvaramo pobogu, hoce poceti da hapse ovu polovinu Srbije koja nije za Vucica ? :S

mali cime

pre 5 godina

Ivan Ivanovic i ne treba da vodi emisije koje se emituju kasno nocu ,on u to vreme treba da spava kako bi porastao .

Nikola

pre 5 godina

Ko još misli da je Ivan toliko važan????Ispričana priča....

Iva

pre 5 godina

Ivanovic je hodajuce zlo! Iskompleksiran patuljak pun sujete koji zivi u lazi!!!

radica

pre 5 godina

Voditelj, koji je pre dolaska na Prvu televiziju bio NN lice, nastavlja sa lazima i ide tamo gde ce biti bolje placen i gde ce moci bez ikakvih problema da sledi instrukcije svojih mentora Djilasa i Solaka.

nikola

pre 5 godina

a ču zašto laže?! Pa on je Đilasov, mora lagati...

Nikola

pre 5 godina

Ja gledao zadnju emisiju, Ivan rekao da sam odlazi,a gospodin Vučićević treba da se leči od laži. Opaka to bolest.

Miki

pre 5 godina

Pročitao sam negde da je zapravo emisiju iskorsitio da dobro ispljuje kuću u kojoj je radio. Sramota zaista ako je to odradio, pa zahvaljujući toj medijskoj kući dobio je popularnost i postao ono što jeste. Da sam na njegovom mestu zapitao bih se dobro zašto sam sebi dozvolio da tako neslavno završim karijeru u medijskoj kući koja me je proslavila.

milena

pre 5 godina

Pljuvati po nekome ili nečemu ko vam je napravio karijeru i dao vetar u leđa je krajnje bezobrazno! Ivanoviću, sloboda medija nije u lažima nego u istinitim i praavim informacijama!

mila

pre 5 godina

Hrani psa da te ujede ili Ne seci granu na kojoj sedis je poruka Ivanovicu na njegovoj nezahvalnosti ljudima i televiziji koja ga je stvorila!

Jana

pre 5 godina

Ivanović je postao veliki lažov, kao njegov novi šef Đilas! Sramota na šta je spao i to sve zbog para!

Uros

pre 5 godina

Ivan je napravio scenu na kraju da opravda svoj odlazak, što ne kaže da je otišao zbog para.

zoki

pre 5 godina

Neverovatno koliko je taj covek cinican. Samo da ga nevidim u zivotu.

Milan

pre 5 godina

Manite se vi Ivana Ivanovića nego da vidimo zašto je nesposobna vlast na čelu sa lažljivim Vučićem slagala da će da otvori koridor 11 do kraja godine? Zašto nisu otvorene deonice Obrenovac-Ub i Lajkovac-Ljig kako je onaj debeli nesposobni dupeuvlakač obećavao??!!

mita

pre 5 godina

Ivane sramoto srpskog naroda,gaziš po televiziji koja te je napravila!Prodao si se lako!

Mara

pre 5 godina

Ovaj iskompleksirani coveculjak se ocito ugleda na Trifunovica postajuci marioneta u rukamam Djilasa i Jeremica. On nije dobio otkaz vec ga je dao, da bi ispao zrtva u ocima naroda. No, priuceni novinar jeftinog humora se malo preracunao, jer narod nije glup i vrlo dobro zna da je ovaj bivsi kviz taksista sada sam izvozan, et da mzoe biti zrtveni jarac samo ovih iz Saveza za Srbiju.

Jeca

pre 5 godina

Ivan je teski lazov najlakše je osuditi drugoga da je kriv.

arsa

pre 5 godina

Njegovi tzv. fazoni u uvodnom delu emisije odavno su prestali da budu interesantni...jedino su mu gosti bili za svako poštovanje...ali to je do gostiju!

Petar Marković

pre 5 godina

Ivan Ivanović je svojevoljno otišao sa TV Prve. Njega niko nije oterao niti mu je neko dao otkaz. A to što je u njegovoj emisiji vređao predsednika Aleksandra Vučića i njegove rezultate, neka Ivanu Ivanoviću služi na čast.

Nina

pre 5 godina

Pao je još niže, ako je to uopšte moguće. Svojim neslanim šalama je godinama narodu zagorčavao život, sad pokušava lažima da izdejstvuje poene za svoje opozicione kolege. Tužno i žalosno.

Slobodan

pre 5 godina

Rodio se kao pi.dica, živeo kao pi.da i otišao kao pi.detina. "Čovek" je stvarno napredovao.

B92

pre 5 godina

Licemeri. nikome nije gorela do zore, nece ni vama.

Adriana

pre 5 godina

Sta reci za coveka kome treba publika na komendu da se smeje i aplaudira da bi ispalo smesno to sto prica. Bolje bi mu bilo da je radio svoj posao za koji je bio debelo placen, nego sto se uvukao u ove DOS-ovce, vrv mu obecali jos vise love, a ovaj bi se za dinar vise prodao.

Kiki

pre 5 godina

LAŽETE VI MAAAAASNO! Nije hteo da radi po njihovom i da peva kao Farineli! To je odbio. I oni su mu rekli da ide!!!! Kako se to zoveeeee?????

galilej

pre 5 godina

Nikad nije rekao da je dobio otkaz već da je DAO otkaz.

Mili

pre 5 godina

Ako je to istina, onda sve dobija sasvim drugu boju.

Mira

pre 5 godina

Ivane od sala dospeo si da se mesas u politiku. Nije to za tebe.

Milos

pre 5 godina

U malim bocicama se drzi otrov. Bolje bilo sta emitovati nego gluposti opozicionih potrcaka.

Sale

pre 5 godina

Samo bih dodo: U tim bočicama se drži i g..no za analizu.

Marko

pre 5 godina

Spustite loptu i ne vređejte. Niko ne može da te napravi pametnim, duhovitim i elokventnim ako nisi tako rođen. Svako ima pravo da bira gde će da radi. Ako je Prva TV i pomogla Ivanu da realizuje svoju emisiju i Ivan je doprineo Prvoj TV da reklamama u vreme te emisije zaradi dobre pare. Zato zakopajte sekire i gledajte one kanale koje volite a gasite TV ako vam se nešto ne sviđa.

Ivana

pre 5 godina

Ne mogu da verujem kakvi komentari.Svi koji imaju grama mozga ce odmah ukapirati da komentare pisu botovi

Zeleni Zub

pre 5 godina

Glupave botčine, smešni ste. Sram vas bilo smradovi. Berite kožu na šiljak a Ivanu velika podrška, još malo vam je ostalo .

Aki

pre 5 godina

Nekada sam ga smatrala duhovitim covekom koji je tu da razveseli narod i koji je totalno apolitican. Sada sam uvidela da sve ima cenu, nazalost prodao se pogresnim ljudima i krenuo silaznom putanjom u svojoj karijeri. Nije lepo sto pljuje one koji su ga do juce godinama hlebom hranili.

Jebem vam mater

pre 5 godina

Jebem vas sve tamo iz informera, promenice se vlast, biće vam svima lepo samo tako.

sasa

pre 5 godina

Ajde Ivanoviću ne glumi žrtvu. Stavio si pare u džep,sad pokušavaš da glumiš zarad te crkavice koju si dobio od Đilasa i ekipe.

ivana

pre 5 godina

Ni manjeg čoveka,ni većeg lažova. To što si se prodao za šaku evrića,od tebe čoveka napraviti neće.

Kristina

pre 5 godina

Niko se nije usrecio i prosperirao iduci uz opoziciju , pa ni oni sami !

cica

pre 5 godina

Ivan je podrskom Djilasu pokazao da je sve sto radi ,radi iz politickih interesa.

Mitar Odović

pre 5 godina

Nije ovo prva laž ovog novinarčića. Njemu je laš prosto u krvi.

Gavrilo Princip

pre 5 godina

Ivanović je da je Đilas kupio tv Prva trebalo da dobije uredničko mesto,pošto se to nije desilo,on sada ide na Top tv,a ovo je samo pokušaj da se predstavi žrtvom,što on nije.

Ana

pre 5 godina

Ivanovic je covek koji je zeljan paznje i spreman je na svakakve lazi kako bi to uradio.

lazar89

pre 5 godina

Zašto je skunuta sinoćna emisija sa Youtubea???

MIlan

pre 5 godina

Služi se lažima da se dodvori svojim mentorima. Otišao je sa TV Prva po nalogu Djilasa i Šolaka, to je svima jasno

Delija

pre 5 godina

Преварио Ђилас патуљка да ако буде пљувао по власти да ће постати џин

Vanja

pre 5 godina

Ivanoviću je ovo dobro došlo da se promoviše, s obzirom da mu je popularnost baš opala. Da mu nije gostiju, niko ga ne bi ni gledao.

john

pre 5 godina

pare se potrose a bruka i sramota ostaju doveka,trebao je znati dace pluvanju sopstvenog naroda doci kraj i sad gde kuda kojim putem,,kratka pamet duga patnja

Ivan

pre 5 godina

Najjači voditelj i najbolja emisija pa vi pričajte što god hoćete. Mada kada je vama vrh Kontravizija i ami g show jasno je sto vam se čovek ne sviđa. Ne lajemo svi za Vučića i nemamo njegovu sliku u kući kao vi u redakciji. Hvala na neobjavljenom komentaru kao i u zadnjih 10 prilika jer ste vi nezavisni

Milan

pre 5 godina

Ipak mi se želja ispunila. Prvu televiziju ne gledam od kad je u goste zvao Mesića . Od tad mi je postao ogavan a i sama prva sa njenim urednikom.

zdjurdjevic

pre 5 godina

Ej dokle smo došli, da Her Gebels Vučićević nekome kaže da laže !

moravka

pre 5 godina

Nikome nije do zore gorela.Ivane, dosta si ponizavao vreme ti je isteklo

Šoferović Vozačko

pre 5 godina

Ево да пишем абецедом, јер сам је учио, а не ћирилицу. Прво, Господин Ивановић је за Вас новинар, то је оно звање које би никад нећете имати. Друго, никада неће те имати храбрости да напишете шта мислите него шта вам кажу. Треће, хвала Богу има интернет и ту не могу информације да се сакрију. Четврто, много тв станица и магазина је постојало, време их је избрисало. Пето, пензионери који вас држе на власти и купују полако "одлазе", а долазе млађи и образованији којима је доста ваших лажи. Хвала ако пустите коментар... То ће значити да у вама има мало људскости.

Marko Boltužić

pre 5 godina

У самом тексту примећујем шизофрена цепања која дозволите да цитатом вашег текста демонстриам: На почетку текста пишете: "Međutim, pošto gospodin Ivanović nije ispoštovao humanitarnu svrhu ove novogodišnje emisije... " а на крају текста кажете: "Novogodišnja epizoda emisije „Veče sa Ivanom Ivanovićem“ godinama unazad ima prvenstveno humanitarni cilj – da usreći svoje gledaoce, i pomogne onima kojima je pomoć najpotrebnija. Tako i ove godine, niko nije ostao uskraćen. Gledaoci su dobili novogodišnje poklone i proveli sjajno vreme u studiju Prve televizije. To je najvažnije i zato ostajemo u duhu pozitivnih, prazničih želja. " Морам да додам да ми Иван Ивановић никада није био посебно симпатичан нити сам га сматрао за битног водитеља, новинара, како год га било ко називао и доживљавао. Али једна ствар је истина: он је од првог дана био заштитно лице прве телевизије и заједно са свима осталима је правио исту. Иван је доказао да је у праву а ви цењени нови власниици и послушници новог руководства сте доказали да немате свој инегритет нити осећај за посао. Прву престајем да гледам принципијално.

Igor

pre 5 godina

Na youtube postoji njegova poslednja emisija,pa svako moze da ga vidi i čuje i sam zaključi šta je istina,obično nešto između. U jednoj stvari je 100% nažalost u pravu,a to je da je naša medijska scena prepuna "PRESSTUTKI",što je on svojim dosadašnjim radom pokazao da nije.

Izbori 2024

Vesti

TV

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)
Live TV

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)

Goran Petronijević, advokat, Nikola Jović, politikolog, prof. dr Aleksandar Lukić sa Instituta za političke studije i akademik prof. dr Dragan Radenović govorili su u emisiji "Info dan" na Informer TV o terorističkom napadu u Moskvi i tome šta on zapravo predstavlja i kako će uticati na budućnost Rusije.

28.03.2024

18:01

JOŠ TV VESTI

Hronika

"Nisam namestio Halabrina, žao mi je njegove majke, ali žao mi je i mene"! Zvicerovi i Džonijevi vojnici negirali tri ubistva!
Hronika

"Nisam namestio Halabrina, žao mi je njegove majke, ali žao mi je i mene"! Zvicerovi i Džonijevi vojnici negirali tri ubistva!

Pripadnici kriminalne grupe Radoja Zvicera i Nikole Vušovića zvanog Džoni sa Vračara, koji su u bekstvu, među kojima je i Vladimir Kovačević zvani Kovač koji je optužen da je 20. marta 2020. namamio na sastanak pokojnog Aleksandra Halabrina, izjavio je danas pred Specijalnim sudom u Beogradu da je pokojnog poznavao, ali da nisu tačni navodi optužnici da je bio član kriminalne grupe koja je optužena za njegovo ubistvo.

28.03.2024

12:54

Sport

Planeta

Znači li ovo da Ukrajina neće postojati?! Lavrov: Priča o legitimitetu Zelenskog posle 20. maja "možda neće biti potrebna"!
Realna opasnost

Znači li ovo da Ukrajina neće postojati?! Lavrov: Priča o legitimitetu Zelenskog posle 20. maja "možda neće biti potrebna"!

Rasprava o legitimnosti Vladimira Zelenskog posle 20. maja ove godine "možda neće biti neophodna", poručio je ruski ministar spoljnih poslova Sergej Lavrov. Podsetimo, predsednička ovlašćenja Zelenskog ističu u noći 21. maja. Brojni politički i vojni analitičari smatraju kako bi to moglo da znači da Ukrajina neće postojati?!

28.03.2024

20:04

Vreme je da se priča o padu Kijeva! Zapadni mediji digli uzbunu, najavili su brutalnu ofanzivu Rusije!
Najzad su ukapirali

Vreme je da se priča o padu Kijeva! Zapadni mediji digli uzbunu, najavili su brutalnu ofanzivu Rusije!

Veliki zapadni mediji jedan za drugim prognoziraju neuspeh Ukrajine. Publikacije upozoravaju Kijev na beskorisnost kontraofanzivnih planova i važnost obnavljanja odbrane. U međuvremenu, ukrajinske oružane snage pomeraju sve više zapadne opreme u Harkov u iščekivanju ruske ofanzive. Štaviše, pojedini mediji upozoravaju kako je došlo vreme da se priča i o padu Kijeva!

28.03.2024

19:38

Magazin

Džet set

Srbija