• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

21.02.2019

08:54

(VIDEO) AKO VOLITE KOMEDIJE... "Instant porodica" u bioskopima

Kultura

(VIDEO) AKO VOLITE KOMEDIJE... "Instant porodica" u bioskopima

Podeli vest

Topla i emotivna filmska priča o paru čiji život kreće drugačijim tokom od trenutka kada usvoje troje dece

Pit i Eli, kako bi popunili prazninu u svom braku, odlučuju da posete centar za usvajanje dece. Dvoje socijalnih radnika pomažu im u koracima koje je neophodno preduzeti da bi mogli da usvoje dete.

Odlaze na druženje organizovano da bi se budući roditelji i deca bolje upoznali i tu sreću tinejdžerku, koja im govori kako skoro niko ne želi da usvoji dete tih godina.

Zainteresovani za njenu priču, Pit i Eli saznaju da je devojčicina majka narkoman, da je trenutno u zatvoru i da je zapalila kuću, a da tinejdžerka Lizi ima mlađeg brata i mlađu sestru. Iako to sve deluje kao ogroman izazov, bračni par odlučuje da ih sve bolje upozna i poziva u svoj dom, na porodičnu večeru povodom Dana zahvalnosti i tu sve počinje.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija