• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: S. KOSTIĆ - N. ŠAŠIĆ

08.04.2019

21:30

ZBOG "SLUŽBENIKA" SAM REŠIO DA ODEM U VOJSKU! Popularnom glumcu uloga u hit seriji promenila život

Kultura

ZBOG "SLUŽBENIKA" SAM REŠIO DA ODEM U VOJSKU! Popularnom glumcu uloga u hit seriji promenila život

Podeli vest

Ljubomir Bulajić otkriva da jedva čeka kraj snimanja "Državnog službenika" da bi postao vojnik * Specijalci su me pripremali za ulogu tajnog agenta, naučio sam da baratam oružjem, fali mi samo disciplina koja se uči u vojsci

Ljubomir Bulajić otkriva da je zbog hit serije "Državni službenik" rešio da ode u vojsku! Mladi glumac kaže da mu je uloga tajnog agenta BIA u ovom akcionom trileru promenila život i napominje da jedva čeka kraj snimanja da bi postao vojnik.
- Specijalci su me pripremali za seriju, imao sam ozbiljne treninge. Obučavali su me kako da baratam oružjem i kako se sprovode akcije. Fali mi samo da me nauče disciplini, zato planiram da odslužim vojni rok. To želim odavno, ali kada je došlo vreme za regrutaciju, bio sam tek na drugoj godini na FDU. Dok sam završio akademiju, ukinuli su vojni rok. Sad opet imam priliku da postanem vojnik - kaže Bulajić.

Klinački ispadi

Glumac ističe da je od malih nogu sanjao da igra akcionog heroja.
- Lazar (Milan Marić), Krle (Marta Bjelica) i moj lik Ljuba su trojka operativaca BIA, koji zajedno idu u akcije i izvršavaju razne zadatke. Ponosno mogu da kažem da ovom ulogom ispunjavam dečačke snove jer non-stop vitlam pištoljima i puškama. Sada me oružje još više interesuje privatno, a ne samo zbog posla - kaže Ljuba.

ZVEZDA NOVE PINKOVE HIT SERIJE PUCA OD SREĆE! "Državni službenik" je gledaniji i od rijalitija!

Foto: Informer DN

Mladi glumac otkriva kako će se njegov lik razvijati u narednim epizodama i napominje da će mu iskusniji tajni agenti pomoći da se uozbilji.
- Ljuba uči od Lazara (Marić), stalno je s njim, nadgrađuje sebe, ali opet ima klinačke ispade, u šta će se gledaoci uveriti u nastavku serije. Ljuba će sazreti uz pomoć svojih prijatelja iz službe - priča Bulajić.

Ustaje u pet ujutru

Snimanje ove hit serije, koja se emituje subotom na Pinku, završava se 11. aprila.
- Svi kukamo: "Jao, kada ćemo da završimo više", i to je glumačko prokletstvo jer nam posle bude žao. Zezam se sa kolegama na setu: "Pravićete vi mene od blata." Imamo dosta neprospavanih noći zbog snimanja, naročito se to odnosi na glumce koji na sebe preuzmu više nego što mogu da izdrže, a tu mislim i na obaveze u pozorištu, na filmu i televiziji. Ne znam šta je bilo teže, da ustanem u pet ujutru zbog snimanja ili da snimam cele noći - zaključuje Ljubomir.

GAGA ANTONIJEVIĆ NIGDE BEZ ŠEŠIRA! Priča se da je Katrin Danev bacila oko na mene? To su urbane legende!

 

Ljuba je bolji lik od Stojimira

 

Ljubomir Bulajić je televizijskim gledaocima postao omiljen zbog serije "Nemanjići", u kojoj je igrao lik stražara Stojimira.
- Velika razlika je između uloge Ljube u "Službeniku" i Stojimira u "Nemanjićima". Tamo sam igrao stražara kraljeve garde, a Ljuba je mnogo slojevitiji lik od Stojimira - kaže glumac.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!
Live TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!

Savet bezbednosti Ujedinjenih nacija (SB UN) večeras još jednom nije prihvatio da raspravlja o NATO agresiji na Jugoslaviju pošto za predloženi dnevni red nije glasao dovoljan broj članica tog tela. Kao i na sednici SB UN 25. marta, i na večerašnjoj, ponovo zakazanoj na zahtev Rusije, Francuska je zatražila takozvano proceduralno glasanje o dnevnom redu. Za dnevni red, odnosno raspravu o NATO agresiji na Jugoslaviju 1999. godine, večeras je glasalo šest od 15 članica Saveta bezbednosti, dok je ostalih devet bilo uzdržano. Za usvajanje dnevnog reda bilo je potrebno devet glasova. Ovu odluku, u emisiji "Info veče" Informer TV, komentarisali su analitičari Veljko Jovanović i Luka Stajić, kao i Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke.

28.03.2024

23:01

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)
Live TV

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)

Goran Petronijević, advokat, Nikola Jović, politikolog, prof. dr Aleksandar Lukić sa Instituta za političke studije i akademik prof. dr Dragan Radenović govorili su u emisiji "Info dan" na Informer TV o terorističkom napadu u Moskvi i tome šta on zapravo predstavlja i kako će uticati na budućnost Rusije.

28.03.2024

18:01

JOŠ TV VESTI

Hronika

"Laže da ga je Vuk pretukao": Na suđenju Đuri Nikoliću za ubistvo u Jakovu svedočila majka žrtve
Hronika

"Laže da ga je Vuk pretukao": Na suđenju Đuri Nikoliću za ubistvo u Jakovu svedočila majka žrtve

Bila sam u dvorištu Novakovića, u tu kuću je udata moja ćerka i bavila sam se decom. Čula sam da je došao Milan Nikolić i udario mog sina Vuka sa obe šake. Nisam videla, ali sam čula tada šta se desilo. Milan mu je zapretio prstom i rekao, "j....u ti majku", a Vuk mu je odgovorio, "ti da j...š moju Draganu. Milan je mali čovek, ali je poskočio i sa obe šake udario Vuka. To su snimile kamere.

28.03.2024

18:01

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija