• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer

12.04.2019

09:48

U IGRI SA KNJIGOM! Dečji dani kulture uz radionice, druženja sa piscima, popuste...

Kultura

U IGRI SA KNJIGOM! Dečji dani kulture uz radionice, druženja sa piscima, popuste...

Podeli vest

Izdavačka kuća Laguna i lanac knjižara Delfi organizuju još jednu manifestaciju posvećenu deci pod sloganom "U igri sa knjigom!". Radionice, druženja sa piscima, promocije knjiga, popusti na izdanja za mališane čine Dečje dane kulture, koji će se održati od 19. do 21. aprila kako bi se deci približili knjiga i čitanje

U svim knjižarama Delfi i Laguninim klubovima čitalaca koji se nalaze u Beogradu, Nišu i u još 20 gradova u Srbiji važiće veliki popusti na knjige za decu i mlade, dok će u knjižari u SKC, Dečjem kulturnom centru i u prodavnici DexiCo u TC Ušće u Beogradu biti organizovan raznovrstan program. Prijatelj manifestacije je Banka Inteza.  

Popusti na Lagunina izdanja za jednu dečju knjigu iznosiće 25 odsto, za dve 30 odsto, za tri 35 odsto, a za četiri i više knjiga za decu 40 odsto.

NE PROPUSTITE! Prvak baleta iz Bukurešta Valentin Stoica gostuje u „Žizeli"!

U Dečjim danima kulture učestvuju i drugi izdavači, popusti na njihove naslove kao i na odabrani gift program i Lego i DexyCo asortiman biće 20 odsto, dok će knjige izdavača Sun Promo i Egmont biti na popustu i do 40 odsto. Popusti će važiti i na sajtovima www.laguna.rs i www.delfi.rs. Uz svaku kupovinu kupce očekuju i pokloni.

BUDITE DEO VELIKE PRIČE! Dođite u nedelju na 32. Beogradski maraton

Edukativna, sjajno ilustrovana i sadržajem bogata izdanja za decu čine ediciju "Mala Laguna". Pored klasičnih i savremenih priča i slikovnica, posebno se neguje književnost domaćih autora.

Izdavački spektar "Male Lagune" pokriva sve uzraste: za najmlađe su tu slikovnice i knjige stihova čuvenih autora, zatim knjige za one koji uče da čitaju i usavršavaju se u toj veštini, pa sve do vrhunskih savremenih romana za decu i mlade. 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija