• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer

22.04.2019

11:30

URNEBESNA KOMEDIJA "BITANGA SA PLAŽE" stigla u bioskope!

Kultura

URNEBESNA KOMEDIJA "BITANGA SA PLAŽE" stigla u bioskope!

Podeli vest

Urnebesna komedija "Bitanga s plaže" reditelja Harmonija Korine stigla je u domaće bioskope. Neobičan stajling, tršava kosa i buntovan govor samo su neki od opisa ekscentričnog Mundoga, kog u ovom filmu tumači slavni Metju Mekonahi

Spreman na sve vrste transformacija zarad svojih uloga, Mekonahi je otišao korak dalje i predstavio se kao poročni poeta Mundog, čije nesvakidašnje ponašanje odudara od ponašanja jednog pesnika. On živi po sopstvenim pravilima! Njegov govor ponekad zvuči proročki i dubokoumno, ali češće uličarski, jer on više i nije toliko popularan i u centru pažnje. Svoj život okrenuo je ka porocima, uživanju u oblacima dima i velikim količinama pića. Iako se ne bi reklo, Mundog nije skitnica, već slobodan duh čije ga bogatstvo spašava mnogih nevolja i životnih problema u koje bi olako mogao da upadne.

 

NE PROPUSTITE! Međunarodni festival dokumentarnog filma!

Pored Metjua Mekonahija, igraju i Martin Lorens, Zek Efron, Ajla Fišer, kao i hip-hop muzičar i glumac Snup Dog.

Foto: Plakat/Bitanga sa plaže

(VIDEO) PRAZNIK ZA UŠI! "Rock Symphony" iz Bitolja u Kombank dvorani!

Prva tri čitaoca koji se danas jave u 10 sati na broj redakcije (011/6555-261) dobiće po dve karte za večerašnju projekciju filma "Bitanga s plaže" (20.00) u bioskopu Kombank dvorana (Dečanska 14, Beograd).


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija