• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer

10.05.2019

11:20

USPAVANA LEPOTICA! Rokenrol bajka za devočice i dečake pozorišta Boško Buha!

Kultura

USPAVANA LEPOTICA! Rokenrol bajka za devočice i dečake pozorišta Boško Buha!

Podeli vest

"Uspavana lepotica" Milene Depolo u režiji Tatjane Mandić Rigonat je još jedna u nizu Buhinih "velikih bajki" kakve najviše voli i traži naša publika. Predstavu možete pogledati u subotu, 11. maja u 12 časova u Ustanovi kulture "Vuk Stefanović Karadžić"

U "Uspavanoj lepotici" igraju: Katrina Gojković, Nenad Nenadović, MIloš Vlalukin, Katarina Marković, Uroš Jovčić, Bojana Ordinačev, Vanja Milačić, Sanja Marković, Aleksandar Ristoski, Aleksandar Simić, Ivana Lokner, Jelena Živković, Boba Latinović, Aleksandar Kecman i Draga Živanović.

A VEROVALI SMO U ILUZIJU LJUBAVI ZA CEO ŽIVOT! 10 raskida poznatih parova koji su šokirali javnost

Predstava je velika i po formi i po sadržaju. Kada kažemo "po formi", najpre mislimo na raskošni vizuelni utisak i na čak petnaest glumaca na sceni, poručuju iz Buhe. Osim Princeze i Princa, tu je i ni manje ni više nego pet dobrih vila, i ona obavezna zla zajedno sa svojim pomoćnikom Mačkom. Tu su i princezini roditelji, i prinčevi, kao i jedna zabrinuta Dadilja i jedan cinični Batler.

(FOTO) EN HATAVEJ dobila zvezdu u Holivudu

A što se onog, gore pomenutog sadržaja tiče, ovo je priča o odrastanju jedne princeze, priča o pravoj ljubavi, o večitoj borbi između dobra i zla, o sukobu ljubavi i dužnosti, o potrazi za sopstvenim "ja". I verovatno o još mnogo čemu. Jer, kako u prologu kaže Mačak: "Ova naša ‘Uspavana lepotica’ je i za devojčice i za dečake. Jer, ne postoje priče za devojčice i priče za dečake, postoje ozbiljne i šašave, vesele i tužne, junačke i ljubavne, pustolovne i misaone, fantastične i romantične priče. A da bi bila dobra, priča mora da bude sve to, pa i još više." 

U Buhi su želeli da njihova priča bude jedna od takvih. i žele da vam je ispričaju... 

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija