• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

15.05.2019

15:16

(VIDEO) "PREVARANTI" U BIOSKOPIMA! Komedijama protiv lošeg vremena

Kultura

(VIDEO) "PREVARANTI" U BIOSKOPIMA! Komedijama protiv lošeg vremena

Podeli vest

Rebel Vilson i En Hatavej plene šarmom, kao par prevarantkinja koje izvode svoje performanse u prelepom primorskom gradiću na jugu Francuske

Džozefina Česterfild (Hatavej) je glamurozna, zavodljiva Britanka, koja živi u raskošnoj vili u Beaumont-sur-Mer i ima sklonost da nasamari lakoverne, bogate muškarce iz svih krajeva sveta.

U njen dobro uređen, pedantan život banuće Peni Rast (Rebel Vilson), Australijanka, koja se bavi istim poslom, slobodna i zabavna onoliko koliko je Džozefina proračunata i lukava.

Dok Peni nagomilava svoje poduhvate u lokalnim barovima, Džozefina puni sef masivnim dijamantima nakon što je ulovila svoj plen u raskošnim kockarnicama. Uprkos njihovim različitim metodama, obe su majstori svog zanata, a njihova meta su muškarci koji su povređivali žene.

Talenat i duh ove dve glumice dobitna su kombinacija u priči kako dve prevarantkinje pokušavaju da “odrade” naivnog tehnološkog milijardera.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

"Videla se kost na stopalu, a oni su mi prepisali kremu" Potresna ispovest Anđele, žrtve nestručnog lekara i kozmetičara!
Društvo

"Videla se kost na stopalu, a oni su mi prepisali kremu" Potresna ispovest Anđele, žrtve nestručnog lekara i kozmetičara!

Anđela Ikodinović iz Čačka, koja je student treće godine Pravnog fakulteta u Beogradu, oglasila se danas prvi put gde je javno podelila kroz šta je sve prošla lečeći se na "Beomedikus" klinici. Njoj su intervenciju izveli lekar opšte prakse i kozmetičar, za koga se potom ispostavilo da ima diplomu srednje Trgovačke škole. Zbog komplikacija koje su usledile, morala je na hitnu operaciju.

20.04.2024

16:26

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija