• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: I. Gajić

23.05.2019

21:02

TRI GODINE OD SMRTI GLUMCA VELIMIRA ŽIVOJINOVIĆA   Lula: I dalje ne mogu da se pomirim da nema mog Bate

Kultura

TRI GODINE OD SMRTI GLUMCA VELIMIRA ŽIVOJINOVIĆA Lula: I dalje ne mogu da se pomirim da nema mog Bate

Podeli vest

Porodica i prijatelji Velimira Bate Živojinovića juče se se okupili u Aleji zaslužnih građana na Novom groblju u Beogradu kako bi obeležili tri godine od smrti velikog glumca

Batina supruga Julijana Lula Živojinović, ćerka Jelena i unuka Dina položile su cveće na njegov grob i upalile sveće dok je sveštenik održao opelo.

Foto: Marko Đoković

Položile cveće

Batina supruga Lula, ćerka Jelena i unuka Dina položile su cveće na njegov grob

- Nikako ne mogu i verovatno nikada neću moći da se pomirim sa tim da nema mog Bate. Filmovi koje svakodnevno gledam mi podržavaju tu iluziju i često se osvrnem očekujući njegov blag glas i nežan dodir. Srećom, sada su mi ćerka i neki od unuka tu, pa vreme lakše prođe u svakodnevnim obavezama i razgovorima - rekla je Lula i dodala:

Foto: Marko Đoković

- Ipak, prazninu koju je Bata ostavio svojim odlaskom ništa ne može da nadomesti. Verovatno se, kao i svi oni koji su izgubili svoje najdraže, trudim da živim dan za danom, bez nekog dalekog gledanja u budućnost.

Bata dobija ulicu?!

Tri godine od smrti Bate Živojinovića pokrenuta je inicijativa da jedna ulica u Beogradu dobije naziv po njemu. Njegova supruga Lula kaže da zdušno podržava tu ideju.

Batina supruga je rekla da žali što nije mogla da ispuni njegovu poslednju želju da još jednom zagrli sina Miljka, koji nije mogao da dođe u Srbiju zbog sudskog procesa koji je vođen protiv njega.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija