• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

24.05.2019

14:34

NA BEER FESTU VIŠE OD 100 BENDOVA! Za svakog muzičkog sladokusca po nešto!

Kultura

NA BEER FESTU VIŠE OD 100 BENDOVA! Za svakog muzičkog sladokusca po nešto!

Podeli vest

Negativ, Brkovi, Nikola Vranjković, Elemental i Zoster su potvrđeni izvođači za ovogodišnji Belgrade Beer Fest, na kojem će biti više od 100 bendova iz zemlje, regiona i sveta, najavili su organizatori

Grupa Negativ se, posle pet godina pauze, na velika vrata vraća na muzičku scenu Srbije. 

Na Beer Festu nastupaju treći put, a poslednji put su na Main stageu svirali pre osam godina. 

Ivana Peters važi za najbolji vokal na srpskoj muzičkoj sceni, a pesme Negativa su buntovne i nabijene energijom koja će u petak,16. avgusta, zapaliti Ušće. 

Poslednjeg dana festivala, na glavnoj bini će nastupiti bend iz Hrvatske koji beogradska publika izuzetno voli, Elemental. 

I ove godine će se, pored Main stagea, koncerti uporedo odvijati i na Alternative stageu na kome će nastupiti takođe sjajni bendovi.

U četvrtak, 15. avgusta, nastupiće Nikola Vranjković, koji važi za muzičkog genijalca. 

Nikola svojom muzikom prevazilazi granice prostora i vremena, a njegov poslednji album "Veronautika" je po glasovima radijskih slušalaca proglašen za najbolji album 2017. godine.

Tačno u ponoć u subotu, 17. avgusta, na Alernative stageu nastupiće mostarski rege bend Zoster. 

Svojom muzikom bend prenosi poruke tolerancije, mira, progresivnosti i afirmacije, što najbolje iskazuju kroz rege i pop muziku.

Stotine hiljada posetilaca će i ove godine okupirati Ušće i pet dana se provoditi na najboljim rock koncertima u regionu.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

"Videla se kost na stopalu, a oni su mi prepisali kremu" Potresna ispovest Anđele, žrtve nestručnog lekara i kozmetičara!
Društvo

"Videla se kost na stopalu, a oni su mi prepisali kremu" Potresna ispovest Anđele, žrtve nestručnog lekara i kozmetičara!

Anđela Ikodinović iz Čačka, koja je student treće godine Pravnog fakulteta u Beogradu, oglasila se danas prvi put gde je javno podelila kroz šta je sve prošla lečeći se na "Beomedikus" klinici. Njoj su intervenciju izveli lekar opšte prakse i kozmetičar, za koga se potom ispostavilo da ima diplomu srednje Trgovačke škole. Zbog komplikacija koje su usledile, morala je na hitnu operaciju.

20.04.2024

16:26

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija