• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer

01.06.2019

23:15

NOVI ZAPLET U 'DRŽAVNOM SLUŽBENIKU'! Milena će zavesti britanskog agenta!

Kultura

NOVI ZAPLET U 'DRŽAVNOM SLUŽBENIKU'! Milena će zavesti britanskog agenta!

Podeli vest

Lepa analitičarka Bezbednosno-informativne agencije, koju u seriji "Državni službenik" glumi Milena Radulović, u drugoj sezoni će zavesti britanskog tajnog agenta!

Kako saznaje Informer, scenaristi domaćeg krimi-ostvarenja koje se emituje subotom od 21 čas na Pinku smislili su zanimljiv zaplet u nastavku.

Lazar u nebranom grožđu

Još dve epizode ostale su do kraja prve sezone serije "Državni službenik", a ova koja se emituje večeras na Pinku donosi mnogo neizvesnosti.

Glavni junak Lazar (Milan Marić) biće u teškoj situaciji - supruga Ana (Vaja Dujović) ga je izdala, a Služba ga se odrekla. On će nastaviti poteru za islamistom i shvatiti da zlikovac priprema monstruozan napad na dečjem vašaru koji otvara američki ambasador.

- Milena Radulović, odnosno njen lik mlade analitičarke, u drugoj sezoni kreće u baš opasnu međunarodnu misiju. Njena rola se u novim epizodama širi i postaje jedna od bitnijih. Osim što će po prvi put biti na terenu, ona će zavesti agenta britanske obaveštajne službe. Videćemo koliko će to zakomplikovati njen život, s obzirom na to da je u vezi sa oženjenim kolegom Bakračem (Radovan Vujović) - priča naš izvor iz produkcije.

MILOŠ BIKOVIĆ O NASTAVKU FILMA "JUŽNI VETAR"! Svako treba da ode u "Zabelu"! Da ne bi postao kriminalac!

I sama glumica je otkrila da će se njen lik tek razvijati u drugoj sezoni serije.

 

 

(VIDEO) OPROSTI, LUTKO! Sve do sada smo pogrešno izgovarali njeno ime?

- Moja uloga je za sada sporedni lik, koji će tek u nastavku dobiti veći značaj. To je mlada, sposobna žena, što se može zaključiti i po tome što je analitičarka u BIA, a to je jedna od najvažnijih pozicija tamo - izjavila je Milena.
 


 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija