• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Alo

12.06.2019

12:37

HRABRA DEA! Lekari šokirani posle nove operacije njene povređene ruke!

Kultura

HRABRA DEA! Lekari šokirani posle nove operacije njene povređene ruke!

Podeli vest

Nakon saobraćajne nesreće koju je preživela i zbog koje je provela tri meseca na intenzivnoj nezi na VMA, njeno stanje je stabilizovano, ali je još tada bilo izvesno da voditeljku Deu Đurđević čeka još operacija. Tako je jedna od zahtevnijih izvedena pre desetak dana u strogoj tajnosti kada su mediji u pitanju

Dei su presađeni nervi iz noge, u povređenu ruku, kako bi lekari u potpunosti uspeli da vrate funkciju povređene ruke. Operacija je bila zahtevna i trajala je nekoliko sati. 

Iako niko unapred nije mogao da zna da li će se presađeni nervi u potpunosti primiti, odnosno da li će funkcionisati u ruci, kao što su radili u donjim ekstremitetima, fascinatno je da se kod Dee već vide prvi rezultati:

DEA ĐURĐEVIĆ PONOVO OPERISANA! Nerve iz noge joj presadili u ruku, lekari se nadaju da će joj vratiti pokretljivost ruke

- Operacija je prošla bez ikakavih problema i poteškoća. Dea se odlično oseća. Jaka je kao i uvek, i već je počela da pomera ruku, što je šok za sve. Niko nije očekivao pozitivne rezultate tako brzo, međutim ona je očigledno u svemu drugačija. Njena snaga i optimizam su toliko veliki, da ne bi bilo nikakvo čudo, da se u mnogo kraćem roku nego što se očekuje, njena ruka potpuno oporavi. Ona sada treba opet da uči i da hoda, ali s obzirom na njenu želju, i volju, ona će i to brzo da savlada - kaže izvor.

Dea nakon intervencije nije želela da ulazi u detalje o svom trenutnom stanju, ali je za medije rekla da se oseća dobro.

Podsetimo, upravo zbog intervencije, ona se nije pojavila u emisiji Ognjena Amidžića, gde je bila najavljena u utorak uveče. Kako je voditelj rekao, gostovanje je otkazano zbog Deinog zdravstvenog stanja.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
VESNA

pre 4 godine

Bravoooo Deice, hrabro naše ! Uspećeš, Bog je uz tebe, a On uvek štiti hrabre. Svi navijamo i molimo se za što brži oporavak.. Idemooooo, već si prešla više od pola puta. Drži se mila. Jedva čekamo da nas ozariš svojim osmehom na Pinku, pored tvog kolege i drugara Sarape.

Dule

pre 4 godine

Boze sacekajte neku godinu pa onda pisite.Nista se jos ne zna

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija