• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: pink.rs/informer.rs

14.06.2019

10:23

NAJVEĆA RAZLIKA OTKAD POSTOJI MERENJE! Televizija Pink nastavlja dominaciju, 'Paparazzo lov' najgledanija emisija!

Kultura

NAJVEĆA RAZLIKA OTKAD POSTOJI MERENJE! Televizija Pink nastavlja dominaciju, 'Paparazzo lov' najgledanija emisija!

Podeli vest

I dalje se nastavlja trend dobrih rezultata kada su zvanična istraživanja gledanosti u pitanju, govore podaci agencije Nilsen Audience Mensurment. U jučerašnjem danu Pink je zvanično najgledanija televizija u Srbiji, a kao i prethodnih dana, Pink je ostvario znatno veću prednost u određenim kategorijama gledalaca u odnosu na ostale emitere

Posebnu prednost TV Pink ostvarila je među ženskom populacijom, kao i u kategorijama gledalaca urbane populacije i starosti od 18 do 49 godina. Pored toga, među deset najgledanijih emisija u danu, čak pet je Pinkovih.

 

DŽEJEVA ĆERKA Ana izgubila bebu koju je čekala sa Adilom

Kao najgledanija emisija svih emitera u danu, sa udelom u gledanosti od preko 24 odsto je “Paparazzo-lov”, a verna Pinkova publika prati serijski program, pa su u samom vrhu gledanosti serije “Istanbulska nevesta”, “Ljubav iz osvete” i “Elif”.

Foto: pink.rs

VUK MOB KONAČNO PRIZNAO: Kresnuo sam KIJU PRE TRI NEDELJE!

Visokopozicionirana na zvaničnoj top listi je emisija „DNK“ sa udelom u gledanosti od čak 25 odsto, dok se na ovaj format naslanja i specijalna emisija „Zadruga - pitanja gledalaca“ uz koju je gotovo 30 odsto auditorijuma provelo noćne sate.

Foto: pink.rs

INTERNET SENZACIJA ZOKA BOSANAC, IMA NEOBIČNU ŽIVOTNU PRIČU: Danju prodajem plastiku na pijaci, uveče punim kafane

„Nacionani dnevnik“ je tradicionalno bez konkurencije, te je centralna informativna emisija najgledanija u odnosu na informativni program komercijalnih emitera.

Foto: pink.rs

(VIDEO) DEA SE VRAĆA NA MALE EKRANE! Željko Mitrović otkrio kada ćemo je ponovo gledati na Pinku!

Visokopozicionirani su i ostali foramti redakcije: Popodnevni dnevnik i Nacionalni dnevnik u 13 časova, dok je „Novo jutro“ najgledanija jutarnja emisija svih komercijalnih emitera. Visokopozicionirana su i ostala direktna uključenja u najgledaniji rijaliti.

PINK: 21,5
RTS1: 15,4
PRVA: 11,0
HAPPY: 6,9
O2: 3,9
NICKELODEON: 1,8
PRVAWORL: 1,2
RTS2: 1,0
 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Zoks

pre 4 godine

Kakvo društvo, kakav narod- takva i televizija.

joks

pre 4 godine

bila bi i veca gledanost kad budu rezirali ubistvo u rijalitiju radi gledanosti.....

joks

pre 4 godine

bila bi i veca gledanost kad budu rezirali ubistvo u rijalitiju radi gledanosti.....

Darko

pre 4 godine

Dali još neko veruje u ove bajke, pa ni oni što rade na pinku se smeju ma ovakva istraživanja, pa ko gleda paparaco lov taj stvarno nije na mestu.....

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija