• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: kurir.rs

18.06.2019

13:21

(VIDEO) SKANDAL U EMISIJI KOD SARAPE! Gej aktivista napao teologa, voditelj hitno PREKINUO EMISIJU!

Kultura

(VIDEO) SKANDAL U EMISIJI KOD SARAPE! Gej aktivista napao teologa, voditelj hitno PREKINUO EMISIJU!

Podeli vest

Boris Miličević, gej aktivista, i teolog Miloš Stojković žestoko su se sukobili uživo u emisiji o Paradi ponosa, koja treba da se održi 29. juna u Beogradu da je voditelj morao da prekine emisiju

Naime, Stojković je govorio o ugroženim pravima porodičnih ljudi, što je Miličevića iznerviralo pa ga je uzvređao da je pijan i lud, optužujući ga da celu situaciju koristi u političke ciljeve. 

- Ja nemam političke ciljeve. Moji ciljevi su da se odbrani moral u Srbiji. Ono što ste vi kazali da postoje gej zemljoradnici, gej ovih ili onih zanimanja... Seksualnost ne spada u ljudsko pravo. To je volja nas šta mi želimo da radimo u četiri zida. I ovo što ova parada govori o brakovima prosto to je nametanje nemorala - rekao je teolog.

 - Istraživanje koje mi imamo pokazuje da jedva dva ili tri posto ljudi nameće ostalim 97 posto. Ja se osećam ugroženim. Možda ja želim da prošetam sa sinom Beogradom taj dan i ne želim da gleda u nešto što je potpuno neprirodno i da mu objašnjavam šta je normalno - objašnjavao je teolog.

- Prvo, to nije nemoralno - dobacio je Miličević pokušavajući da dođe do reči.

Foto: printscreen

 - Drage mame, porodična Srbijo, apsolutno je bolesno i neprirodno. Pogledajte ko je šetao Srbijom, jer mi smo ugroženi kao većina. Ovo je uvreda za sve koji slave krsnu slavu - govorio je teolog Stojković pokazujući sliku sa prošlogodišnje Parade ponosa.

- Ovo je podmetičina. Polako, ne tučemo se! Pričamo, neurotičaru pijani! Smiri se. Donesite još jednu lozu gospodinu da se smiri - rekao Miličević.

- Mogu da ućutim, ali ne mogu da dozvolim da veđate porodične vrednosti - nije odgovorio na teške uvrede gej aktiviste.

 - Ponašaš se kao divljak i pobedio si. Promoviše blud i nemoral. Nije ti ovo 2008. Ti si izgubljen u vremenu. Smiri se, srčka će te strefiti - dobacio mu je Miličević. 

Foto: printscreen

- Budala, pijana budala koji misli dranjem može ništa da postigne! Ne vređam ja pravoslavnu Srbiju. Ti si lud, ti si film, nenormalan skroz - dobacio je gej akrivista u Jutru na TV Pink. 

 - Ti tražiš da finansira Srboja ovo! Nisam ja lud. Priča on non-stop. Sve ambasade se dignu za paradu, a kada žene u crnom.... - rekao je Miloš Stojković, ali je Sarapa morao da prekine emisiju. 

- Nevaspitana stoka - dobacio je Milićević pre nego što je Predrag Sarapa prekinuo ovo mučenje. 




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
kiza

pre 4 godine

Zabraniti paradu sramote. A ovaj tzv prcoš neka u četiri zida radi šta hoće.

Bane

pre 4 godine

Zabraniti pederčine i vratiti pristojnost u ovu skoro propalu zemlju. Pogledajte tu degenerisanu facu tog kretena. Državo Srbijo, ukini tu, najveću vrednost zapadnog sveta. Ne dozvoli pandemiju te pošasti.

Hihihi

pre 4 godine

Ja imam prijatelje oba pola koji su gej ali je I njih sramota ove gej parade... to sta neko radi u spavacoj sobi se ne zove dzabe intima i smatram da dokle god forsirate ljude da prihvate ili ne, ovo ce se desavati... I dalje sam misljenja da gejevi najpre treba da dobiju podrsku od svojih najblizih sto cesto nije slucaj.. a realno mene zabole da li je neko gej, koje je boje koze, veroispovest, nacionalnosti ili sta vec, nego kakav je covek.. da imam dete koje je gej bila bih na njega isto ponosna kao I na dete koje nije gej... toliko

Bane

pre 4 godine

ZABRANITI PARADU POGANI KAO NAJVEĆE KULTURNO DOSTIGNUĆE ZAPADA.

kiza

pre 4 godine

Šta je sada. Ne objavljujete komentare mada možda nemaji ili pak imaju vezu sa peddderčinama. Informer je jedno od nakvećih poltronsko-postkomunistčkih zala koji se šire pre svega Srbijom.

todorovic

pre 4 godine

Na protiv nikakvog sukoba nije bilo. Dok je lazni teolog (Stojkovic) urlao, Milicevic ga je Nemo posmatrao i pokusavao da kaze par reci. Ali ajde dokazi budali da je zemlja okrugla i da nismo svi isti. Za razliku od "teologa", gej aktivista je bar imao prisebnost, sto bi trebalo da je obratno. Po svoj prilici da je "teolog" citao ono u Svetom Pismu samo sto mu se dopada, a preskako one delove Koje po licnom uverenju ni njemu nisu po volji. Teolog je u zanosu svog totalnog izgubljenja i dokazivanja da ne Vlada sam sobom vitlao telefonom kao mlada vretenom da bi dokazao kako eto gejevi ponizavaju boga i gde nose krst. A nisam cuo da urla na Karleusu za koju znamo gde je sve stavljala krst i ne samo na nju, vec na sijaset drugih novokomponovanovih ekstradnih i drugih umetnika, kao i mnogih samoproklamovanih intelektualaca, koji su veca pretnja od gej populacije.

max

pre 4 godine

HITNO UKIMUTI PEDERASTIJU I NE VLADINE ORGANIZACIJE ,SRAMOTA NAD SRAMOTAMA ,JADNO I BEDNO ,BEDNICI .KOME VI ŠTA PROPAGIRATE PIKA VAM MATERINA ,TO ŠTO RADITE U 4 ZIDA RADITE ALI NE IZNOSTE TO NA ULICU ,ĐUBRAD JEDNA SMRDLJIVA.

eeeee

pre 4 godine

i pre je bilo pedera, malo feminizirani, zenskasti, radili to sto rade tamo gde bi trebalo da se radi, i nikom nista..pederisi se, puderisi se, ko ti brani. A onda su se rodili neki novi pederi, alavi, nezajazljivi, besni i nedokazani, pa na ime pederluka hoće i status, i staž, i posao i neko levo pravo... osilili, okurazili se, pa sad laju i na zvezde. Uostalom, isto kao taksisti, političari, starlete...sve je to ista besposličarska bagra koja na ime magle ubira poene i traži korist. Treba ih apsolutno, zanemariti.

milos

pre 4 godine

Milicevic je suvise hrabar u prostorijama televizije a covek je bolestan i gey majmun!!!

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?
Fudbal

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?

Selektor Srbije Dragan Stojković nije dugo mogao da uživa u lepim vestima, jer se Aleksandar Mitrović sjajno oporavlja od povrede butnog mišića. As Sevilje Nemanja Gudelj (32) će kako prenose španski mediji 99 odsto zbog povrede propustiti Evropsko prvenstvo (do 14. juna do 14. jula).

24.04.2024

06:46

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija