• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

21.06.2019

16:19

ONI ĆE SE BORITI ZA 3.000.000 DINARA! Ove nedelje saznaćete imena 12 finalista "Pinkovih zvezda"!

Kultura

ONI ĆE SE BORITI ZA 3.000.000 DINARA! Ove nedelje saznaćete imena 12 finalista "Pinkovih zvezda"!

Podeli vest

Poslednja polufinalna emisija "Pinkovih zvezda - All Talents", takmičenja koje od ove sezone objedinjuje sve talente, na programu TV Pink je ove nedelje od 22.15 časova

Tokom četiri meseca, koliko je trajalo takmičenje, na sceni ste imali priliku da vidite ljude sa najrazličitijim talentima, koji su oduševili petočlani žiri - Damira Handanovića, Dušicu Jakovljević, Srđana Žiku Todorovića, Kristinu Kiju Kockar i Slobu Radanovića.

 

NOVOSADSKA LEPOTICA TRUDNA! Termin na jesen, a venčanje u ovoj zemlji!

Žiri u ovoj polufinalnoj emisiji poslednji put donosi odluku, s obzirom na to da je u velikom finalu odluka na vama. Iz prethodnih emisija saznali smo imena prvih šestoro finalista - Sanja Mikić, Milan Balinović, Emir Samardžić, Uroš Mitrović, Joca Vasić i plesna grupa "TNT". Ove nedelje će im se u borbi za glavnu nagradu od 3.000.000 dinara pridružiti još šest finalista.

Foto: promo RTV Pink

Gledaćemo Vladimira Volkova koji će se predstaviti pevanjem, za prolazak u finale će se boriti i plesači - solistkinje Anđela Milović i Sara Saršon. Magiju će na sceni izvesti David Rao, kao i duo Piksi i Zeka, dok će poznate imitirati Nikola Veljović.

(FOTO) PREVARA ILI SILOVANJE? Reper morao da plati 350 HILJADA DOLARA!

U prethodnim polufinalnim emisijama, žiri je imao mogućnost da nastupima koji su ih oduševili daju zvezdice i tako takmičare pošalju direktno u finale. Sa druge strane, svim takmičarima, žiri će dodeljivati ocene, koje će se na kraju sabrati, te će oni sa najvišim ocenama proći u finalnu emisiju.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija