• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: S. KOSTIĆ

04.07.2019

19:45

RADOŠ BAJIĆ O ULOZI U OSTVARENJU "PREŽIVETI BEOGRAD"  Igram srpskog seljaka u novoj Pinkovoj seriji

Kultura

RADOŠ BAJIĆ O ULOZI U OSTVARENJU "PREŽIVETI BEOGRAD" Igram srpskog seljaka u novoj Pinkovoj seriji

Podeli vest

Radoš Bajić u seriji "Preživeti Beograd" igra seljaka koji dolazi u glavni grad trbuhom za kruhom!

Glumac i reditelj pojaviće se kao deda Blagoje u novom projektu televizije Pink koji će se emitovati od oktobra.

Mladi ljudi

Akcenat priče je na mladim ljudima iz provincije koji dolaze u Beograd
Radoš Bajić

- Ovo će biti serija u kojoj nema kriminala i koja se ne radi po uzoru na strane serije. Akcenat priče je na mladim ljudima iz provincije koji dolaze u Beograd. Nekad sam i ja bio u takvoj situaciji i morao sam na neki način da preživim Beograd - kaže Radoš i nastavlja:

- Bilo je to 1972. godine, kada sam se sa autobuske stanice popeo Balkanskom ulicom. Znao sam samo da dođem do Knez Mihailove, jer je tamo bila Akademija za pozorište i film. Sećam se da sam upitao jednog prodavca lozova da mi pokaže gde se tačno nalazi zgrada. Četiri glavne junakinje ove serije isto preživljavaju taj moj put.

Serija "Preživeti Beograd" snimaće se do kraja septembra i prva sezona će imati 20 epizoda. Premijera se očekuje 6. oktobra na kanalu "ružičaste televizije".

40

epizoda imaće serija "Preživeti Beograd"

Glavne uloge igraju Nina Nešković, Bojana Stojković, Tamara Šustić i Lenka Petrović, a pojaviće se i velika glumačka imena poput Tihomira Stanića, Aleksandra Srećkovića Kubure i Igora Đorđevića.

Glavna junakinja se proslavila u hit-krimiću "Državni službenik"

Foto: Marko Đoković

Glavnu žensku ulogu u seriji "Preživeti Beograd" igraće Nina Nešković, koju gledaoci znaju kao Maju iz "Državnog službenika".
- Igram devojku Ružicu koja dolazi u Beograd iz jednog malog mesta pokraj Kragujevca. Upoznaje jednog momka, zaljubljuje se i pokušava da se što bolje snađe u glavnom gradu. Imam dosta prijatelja koji su iz manjih mesta došli u Beograd, ali mi nisu oni služili kao model za moj lik - rekla je Nina.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
clan partije

pre 4 godine

CUDI ME DA SELJAK NI SELJAKA NE UME DA ODGLUMI,ONI PARTIZANI KOJE JE GLUMIO NISU MU LOSE ISPALI

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)
Live TV

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubistva Danke Ilić. Osumnjičeni za ubistvo od samog početka pokazuju vrlo neobično ponašanje. O tome šta je sve neobično u ovom slučaju, u emisiji "Info dan" govorile su Maja Jovanović iz Biroa za borbu protiv trgovine decom i psihološkinja Katarina Matić. Uživo u program javila se i novinarka Informera Vesna Jović sa najnovijim informacijama iz okoline Bora.

19.04.2024

16:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija