• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Promo

16.07.2019

16:13

MUSIC WEEK FESTIVAL! Najpopularniji izvođači iz regiona jedva čekaju nastupe na Ušću

Kultura

MUSIC WEEK FESTIVAL! Najpopularniji izvođači iz regiona jedva čekaju nastupe na Ušću

Podeli vest

Nakon 4 godine održavanja na Kopaoniku, Music Week festival će ove godine imati svoje prvo beogradsko izdanje. Više od 15 najvećih domaćih i regionalnih muzičkih zvezda nastupiće od 23. do 25. avgusta na Ušću, a ulaz će biti besplatan. Music Week će objediniti popularne muzičke pravce i tokom tri dana pružiti vrhunsko uživanje ljubiteljima pop, trep i narodne muzike

Nekoliko velikih regionalnih pop zvezda upravo na Music Weeku nastupa u Beogradu po prvi put posle dužeg vremena.

Saša Kovačević će obradovati beogradsku publiku svojim nastupom 23 avgusta. Iza Saše su brojne godine velikih uspeha i priznanja, a za ovaj festival muzike se, pored mnoštva hitova, sprema još jedan - nagovestio je da trenutno priprema novi singl!

Osim Saše Kovačevića, prvog dana Music Week-a nastupiće i Dragana Mirković, Toni Cetinski, Jelena Rozga i Dženan Lončarević, dok je sledeće veče, 24. avgust, rezervisano za nastupe, Lepe Brene, Ace Lukasa, Nine Badrić, Harija Mata Harija i Darka Lazića.

Foto: Promo Sky Corporation

“Veselim se ponovnom anstupu u Beogradu, nije me dugo bilo, a pogotovo na ovako zanimljivom festivalu i predivnom prostoru.” izjavila je Nina Badrić, jedna od najomiljenijih pop pevačica regiona, čija uspešna karijera traje već 20 godina. Autorka većine svojih pesama, Nina Badrić je do sada objavila 7 solističkih albuma, mnogobrojne live albume, singlove i duete sa eminentnim muzičarima iz regiona ali i sveta, poput Montell Jordana.

Poslednje veče beogradskog Music Week-a ugostiće najveće domaće i regionalne trep i pop zvezde: Bubu Corellija i Jalu Brata, Mayu Berović, Cobyja, Senidu, Saru Jo, Katarinu Grujić i Angellinu.

Više o Music Weeku na Facebook https://www.facebook.com/musicweekfestival/ i Instagram https://www.instagram.com/musicweekfestival/ profilima festivala.

Foto: Promo Sky Corporation

Music Week je ove godine postao deo Cloud platforme, koja objedinjuje tri festivala, pa će tako uz izvođače popularne muzike, publika imati priliku da na Ušću uživa u svirkama rok bendova na Beer Festu od 14. do 18. avgusta, kao i u klasičnim numerama na festivalu Noć muzike 30. avgusta.

Ulaz na Music Week je slobodan, uz download besplatne mobilne aplikacije KeepApp, koja će od avgusta biti dostupna na Google Play i App Store-u, a VIP mesta će moći da se obezbede uz “All you can drink VIP PASS”.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija