• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

07.08.2019

16:20

ORALNO ZADOVOLJAVALA KLINTONA, A SAD SNIMA TV FILM! Monika Levinski producira šou o svojoj aferi sa predsednikom

Kultura

ORALNO ZADOVOLJAVALA KLINTONA, A SAD SNIMA TV FILM! Monika Levinski producira šou o svojoj aferi sa predsednikom

Podeli vest

Čuvena afera Bila Klintona sa svojom 27 godina mlađom pripravnicom u Beloj kući, Monikom Levinski biće tema novog televizijskog filma, javlja BBC

Film o skandaloznoj vezi tadašnjeg prvog čoveka SAD sa Monikom Levinski i procesu koji ga je 1999. godine umalo koštao predsedničkog položaja potpisaće tvorci popularne TV serije "Američka horor priča".

Levinski, sa kojom je Klinton dve godine varao suprugu Hilari, jedna je od glavnih producenata TV filma, čija će se premijera maltene poklopiti sa izborom novog predsednika SAD. 

Već je poznato da će Moniku Levinski u ovom ostvarenju igrati glumica Bini Fejdštajn.

Lindu Trip, koja je tajno snimala privatne telefonske razgovore u kojima pripravnica u Beloj kući priča o svojoj seksualnoj aferi sa predsednikom, tumačiće Sara Polson. 

Foto: AP PHOTO

 

Još uvek se, međutim, ne zna ko će igrati Bila i Hilari Klinton u ovoj produkciji koja će biti bazirana na knjizi iz 2000. godine koju je napisao Džefri TubinProducenti ovog TV filma potvrdili su da neće tražiti odobrenje, niti upute od porodice Klinton, vezano za ovaj projekat. 

U izjavi za magazin "Veniti fer" Monika Levinski je rekla da se najpre opirala ovoj ideji, i da je bila malo uplašena, ali je kasnije shvatila da je mogućnost da učestvuje u ovom projektu, zapravo, privilegija.

- Ljudi su davali sebi slobodu da pričaju moju priču već dugo vremena. I tek sam nedavno shvatila da je red da se čuje i moja strana priče. Zahvalna sam što smo kao društvo uznapredovali toliko da osobe kao što sam ja više nisu prinuđene da ćute- istakla je Monika Levinski.

TOTALNI HIT! Monika Levinski otkrila koji je NAJGORI SAVET KOJI JE IKADA DOBILA!

Monika (46) imala je 22. godine kada je uplovila u vezu sa Klintonom koji je bio stariji od nje 27 godina.

Ta afera, a naročito to što ga je Levinski oralno zadovoljavala u Ovalnoj sobi Bele kuće, koštala ga je pokretanja impičmenta zbog krivokletstva, ali ga je Kongres oslobodio optužbi za laž o vezi sa pripravnicom.

Prošle godine Levinski je izjavila da je Klinton zloupotrebio svoju moć, iako je imao dovoljno životnog iskustva da zna da tako nešto ne sme da uradi. 

Film pod nazivom "Impeachment: American Crime Story" premijerno će biti prikazan 27. septembra naredne godine, uoči novih predsedničkih izbora u SAD.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija