• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: telegraf.rs

16.08.2019

13:21

GOLU ME JE VUKAO PO SOBI I SILOVAO! Poznati glumac optužen za seksualno zlostavljanje! U sve su uključeni I SAJENTOLOZI

Kultura

GOLU ME JE VUKAO PO SOBI I SILOVAO! Poznati glumac optužen za seksualno zlostavljanje! U sve su uključeni I SAJENTOLOZI

Podeli vest

Četiri žene tužile su glumca Denija Mastersona (43), koji se proslavio u popularnoj TV seriji "Lude sedamdesete", optužujući ga da je zlostavljač i silovatelj

Glumac je, navodno, uz pomoć sajentologa, pokušao da ih ućutka. Dve Denijeve devojke, Bobet Riales i Krisi Bikslere, kao i još dve anonimne devojke, tvrdile su da ih je poglavar crkve Dejvis Miskavž uhodio. Hteo je, kako tvrde, da ih preplaši i ućutka.

Prema pisanju američkih medija, optuženi su se udružili kada su žene odlučile da prijave Mastersonove zločine, i tada su počeli da ih maltretiraju.

Sistematično su ih maltretirali, ugrožavajući njihovu i privatnost njihovih porodica, te su im, u nameri da ih ućutkaju, namerno prouzrokovali emocionalni stres - navodi se u tužbi.

Žene su detaljno opisivale kako ih je glumac, koji se proslavio ulogom u seriji "Lude sedamdesete" drogirao, silovao, a onda je sve pokušao da zataška.

Krisi Biksler kaže da ju je svakodnevno prisiljavao na seksualne odnose, ali i kako bi postao nasilan kad bi ona to odbila. Kako je ispričala, jednom ju je golu vukao po sobi i tako je povredio. U Sajentološku crkvu je ušla, jer joj je on tako naredio, a kada se tamošnjem zaposlenom požalila na Denijevo ponašanje, rekao joj je da mora da ga zadovoljava, inače će joj se dogoditi strašne stvari.

KEVINU SPEJSIJU preti kazna od PET GODINA ZATVORA! Glumac: To nije bilo seksualno uznemiravanje, već UZAJAMNI FLERT!

Druga devojka, Rial, tvrdi da je uhode otkako je prijavila Denija policiji. Hakovali su joj mejl i neprestano fotografisali, a neko joj je usred noći razbio prozor u sobi u kojoj spava njeno 13-godišnje dete. I dve anonimne devojke imaju slične priče kao Biksler i Rial, ali Masterson kaže da su njihove tvrdnje neistinite.

Boriću se protiv nje na sudu, jer će javnost napokon imati priliku da sazna istinu i uvidi kako me loše ta žena prikazuje. A jednom kad ovo suđenje bude gotovo, planiram da tužim sve koje su me olajavale i nanosile štetu meni i mojoj porodici - rekao je Deni, koji je od 2011. u braku sa glumicom Bižu Filips, sa kojom ima petogodišnju ćerku Fijanu.

Nakon podnošenja tužbe, stigla je i reakcija iz Sajentološke crkve.

- Sudeći po svemu što smo pročitali u medijima, ova tužba je neutemeljena i neće nigde otići jer su tvrdnje smešne i sramotne - poručili su sajentolozi.

 

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće
Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće

Danka Ilić (2) nestala je 26. marta u Banjskom polju kod Bora, u dvorištu porodične kuće svoje majke Ivane Ilić, dok se igrala sa starijim bratom. Prema rečima majke, sin je zatražio vodu, pa je ona otišla do automobila, ali kada se vratila Danka više nije bila tamo. Nažalost, potraga za devojčicom za kojom je tragala cela Srbija, ali i Evropa, završena je na tragičan način.

25.04.2024

20:46

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija