• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: blic/informer.rs

29.08.2019

09:26

KOMŠIJE OTKRILE ISTINU O LUNI ĐOGANI! Kolutaju očima kada je vide, a evo šta kažu o svađama sa Markom!

Kultura

KOMŠIJE OTKRILE ISTINU O LUNI ĐOGANI! Kolutaju očima kada je vide, a evo šta kažu o svađama sa Markom!

Podeli vest

Pobednica "Zadruge 2", Luna Đogani, po izlasku iz rijalitija uselila se u novi stan na Novom Beogradu, a sada su susedi otkrili kakva je ona kao komšinica

Prvi komentar imali su iz frizerskog salona koji drži njen prijatelj Ilija Pečenica, međutim kako on nije bio tu, komentar je dala njegova saradnica.

- Luna je naš redovan gost. Dolazi kod mene bar jednom mesečno na sređivanje noktiju. Radim joj klasične stvari, pedikir i "frenč". Strpljiva je, ljubazna i fina. Pozitivna je veoma, uvek nasmejana i dobro raspoložena. Dolazi i sa majkom Anabelom, ali i sa dečkom Markom Miljkovićem. Uvek ostavi bakšiš - priča Ivona, koja je potom otkrila kakav odnos ima Đoganijeva sa momkom van kamera.

- Ne znam šta se piše po novinama, ali njih dvoje deluju skladno i srećno. Stalno sede ispred salona, lepo se druže i vlada super energija među njima - ispričala je kozmetičarka.

Radnica iz poslastičarnice u blizini, rekla je nešto slično.

- Luna je moj čest posetilac. Stalno sede ona i Marko tu ispred salona, pa svrate i do mene. Kupuju kolače i kafu, a najviše sladoled. Fini su, ljubazni i ponašaju se kao sav običan svet - priznala je radnica poslastičarnice.

Komšinica iz njene zgrade imala je pak malo drugačije reči o blogerki.

- Viđam je često kako šeta psa. Uvek bude u nekom opuštenom izdanju, nesređena kosa, trenerka, bez šminke. Mada ona ni u rijalitiju nije bila nešto uredna. Izgleda bez veze, iskreno. Meni ona nešto i ne smeta, ali primećujem da druge komšije nisu zadovoljne što se ona ovde doselila. Kad god prođe, prevrću očima - rekla je jedna komšinica, dok je druga imala drugačije mišljenje.

BONUS VIDEO: 




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija