• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/telegraf.rs

05.09.2019

18:28

VELIKI MEDIJSKI TRANSFER! Dušica Spasić prešla na TV PINK!

Kultura

VELIKI MEDIJSKI TRANSFER! Dušica Spasić prešla na TV PINK!

Podeli vest

Voditeljka Dušica Spasić počinje na televiziji "Pink" da vodi Dnevni magazin, između pola šest i pola sedam, rekao je direktor "ružičaste" televizije Željko Mitrović

Njoj je ponuđeno da se na "ružičastoj" televiziji oproba u Informativnoj redakciji, i vodiće informativnu emisiju koja će se emitovati pre Nacionalnog dnevnika.

- Više neće biti transfera, sa Dušicom sam dugo pregovarao - otkrio je Mitrović.

Željko je saopštio ovu informaciju na radnom ručku za medije povodom nove sezone na televiziji "Pink".

 

 

Podsetimo, Dušica važi za jednu od naših najlepših voditeljki, rođena je 24. marta 1981. godine u Beogradu, gde i živi.

Tri godine je studirala španski jezik na Filološkom fakultetu, ali se prebacila na žurnalistiku koju je završila sa visokim prosekom. 2003. godine je došla na audiciju za voditelje.

Foto: printscreen youtube

Uprkos velikom broju prijavljenih, Dušica je prošla sedam izbornih krugova i našla se u informativnoj redakciji. Tri godine kasnije je počela da vodi Jutarnji program RTS-a.

Voditeljka je 13 godina radila za Javni servis nakon čega je prešla na televiziju "Pink".

BONUS VIDEO: 




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Ma bas te

pre 4 godine

Pretpostavljam da si zdrav i da te nista ne boli, a za sve ove koje se prodaju za pare, a i to da ce mozda pink preletac, koji uleti aktuelnoj Vlasti nekoliko miliona, da ga ne pipaju, mozda kupiti RTS, i postati javni servis, bas neka te zabole taki, (vaki, naki).

Dragan

pre 4 godine

Mislim da će Dušica biti veoma potresena kad bude pročitala tvoj komentar hahahaha

Sandra

pre 4 godine

Želim Dušici svaku sreću ali moram da priznam da kada je ona vodila jutarnji program na RTS-u, mene je svojom mirnoćom uspavljivala. Morala bi u svojim najavama da bude energičnija i upečatljivija. Nije Pink time ne znam šta dobio.

Stručnjak za prelaze

pre 4 godine

odličan izbor, katastrofa bi bila N1

SaleK

pre 4 godine

Krava koja daje mleko i na kraju sutne kofu-kao da i nije dala ni mililitar mleka

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)
Live TV

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubistva Danke Ilić. Osumnjičeni za ubistvo od samog početka pokazuju vrlo neobično ponašanje. O tome šta je sve neobično u ovom slučaju, u emisiji "Info dan" govorile su Maja Jovanović iz Biroa za borbu protiv trgovine decom i psihološkinja Katarina Matić. Uživo u program javila se i novinarka Informera Vesna Jović sa najnovijim informacijama iz okoline Bora.

19.04.2024

16:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija