• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: kurir/informer.rs

25.09.2019

12:15

SUZANA MANČIĆ ZAVRŠILA U BOLNICI! Pozlilo joj USRED NOĆI, osetila jako lupanje srca! Ruke su joj bile ledene, zamalo da izgubi glavu zbog TABLETA ZA MRŠAVLJENJE!

Kultura

SUZANA MANČIĆ ZAVRŠILA U BOLNICI! Pozlilo joj USRED NOĆI, osetila jako lupanje srca! Ruke su joj bile ledene, zamalo da izgubi glavu zbog TABLETA ZA MRŠAVLJENJE!

Podeli vest

Suzana Mančić je ispričala kako je zamalo izgubila glavu zbog korišćenja tableta za mršavljenje. Ona je uzimala preparat za koji je, kako kaže, znala da sadrži malo anfetamina. Bio je to preparat iz Brazila bez etikete, bez ikakvih upozorenja, a zbog tegoba završila je u bolnici

 - Uzimala sam preparat za koji sam znala da ima anfetamina, bez ikakve etikete i upozorenja. I stvarno je delovalo, a mislila sam da se to meni nikada ne može desiti, a eto meni se desilo. Jedne noći sam se probudila, puls mi je počeo da raste, da skače i ja sam na pet dana prestala da uzimam taj preparat. Prosto, organizam ti daje znake. Ali posle pet dana usred noći nisam mogla da izbrojim otkucaje srca. Bili su između 180 i 200. Ruke su mi bile ledene, završila sam u bolnici. Tada sam bila u Grčkoj, šta god da je bilo, zarekla sam se da više neću uzimati ništa za mršavljenje. Jeste da sam izgledala holivudski, ali da li treba da budem holivudski mrtva, bolje da budem balkanski živa. I sve moje prijateljice kojima sam preporučila tablete imale su iste simptome - lupanje srce i uznemirenost.   

Suzana, međutim, ponovo koristi neko sredstvo za mršavljenje uz dijetu. 

 - Ispitano je i ne škodi mi - dodala je voditeljka u Jutru sa Jovanom i Srđanom. 

BONUS VIDEO:

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović
Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović

Inspektori Četvrtog odeljenja beogradske policije priveli su večeras glumca i političkog aktivistu Sergeja Trifunovića i to nakon što su kod njega našli nekoliko grama opojne droge, nezvanično saznaje Informer!

18.04.2024

21:36

Sport

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!
Fudbal

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!

19. APRILA 1972. godine rođen je legendarni brazilski fudbaler Rivaldo. Afirmisao se u Palmeirasu, pa igrao za Deportivo La Korunju, Barselonu, Milan, Kruzeiro, Olimpijakos, AEK... Sa Brazilom je bio prvak sveta 2002, sa Milanom prvak Evrope 2003, a Zlatnu loptu je dobio 1999. godine.

19.04.2024

06:00

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija