• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Pink.rs/informer.rs

07.10.2019

17:19

(VIDEO) NA TV PINK UPRAVO POČINJE NOVA EMISIJA DUŠICE SPASIĆ "24 ČASA"! Pratite informativne teme iz nekog drugog ugla!

Kultura

(VIDEO) NA TV PINK UPRAVO POČINJE NOVA EMISIJA DUŠICE SPASIĆ "24 ČASA"! Pratite informativne teme iz nekog drugog ugla!

Podeli vest

Danas je premijerno na TV Pink počela emisija "24 časa". Dušica Spasić rekla je da je suština njene nove emisije zapravo čovek

- Šuština nam je čovek, suština nam je ono što čini naš svakodnevni život, ne samo posao nego i mnoge druge stvari koje su veoma bitne – rekla je Spasić i dodala da će u emisiji biti reči i o sportu, to jest o svemu onome što je nama zanimljivo na dnevnom nivou.

- Pokušaćemo da nađemo neke ljude za koje se ne zna, a koji su zaslužili da se čuje ko su šta su i šta rade, bili oni mladi ili ne - rekla je Dušica za Pink, i dodala da će njena emisija ''24 časa'' premijerno biti puštena danas od 17:30 sati do 18:30 sati uživo.

- Posle emisije ide ''Nacionalni dnevnik'', i naslanjamo se na njih, ali naravno, nećemo biti toliko informativni i strogi kao oni – rekla je Spasić i dodala da će se truditi da obradi informativne teme iz nekog drugog ugla.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Lazni Bot

pre 4 godine

E Dusice sta ti je to trebalo em sto je kopija emisije Oko na RTS nego sto dodje u ruzicastu drzavnu televiziju doce i njima kraj a ti ces biti umazana tom pink farbom

Laza Lazarevic

pre 4 godine

A ovi sve kopiraju imaju Kineskog Kesica Kontraviziju,Kineski Utisak nedenje Hit tvit,sad napravli i Kinesku Beogradsku hroniku

Bane

pre 4 godine

Gotivim Dušicu ali je ne gledam jer je "Pink" užas.

milica

pre 4 godine

Bravo Pink i bravo za prelepu Dusicu,super program,pravo osvezenje:))

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17