• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

07.10.2019

20:57

UPRAVO NA TV PINK POČINJE ISTORIJSKI TV SPEKTAKL - SERIJA “CRVENI MESEC”! Sudbinski ljubavni susret na svečanom balu promeniće sve! (VIDEO)

Kultura

UPRAVO NA TV PINK POČINJE ISTORIJSKI TV SPEKTAKL - SERIJA “CRVENI MESEC”! Sudbinski ljubavni susret na svečanom balu promeniće sve! (VIDEO)

Podeli vest

Emitovanje dugo očekivane serije “Crveni mesec”, ovog trenutka počinje na TV Pink, a od večeras, svakog radnog dana u 21 čas gledaoci će uživati u ovoj snažnoj ljubavnoj, ali i istorijskoj priči

Kroz 120 epizoda najambicioznijeg projekta TV Pink, gledaoci će videti autentičnu scenografiju, raskošne kostime I briljantne glumce koji su maestralno dočarali život prestonice tog doba.

U prvoj epizodi upoznaćemo glavnog junaka, Nikolu Stanimirovića (Miloš Đurović), koji se vraća u porodični dom kao pobednik iz Balkanskih ratova. Dočekuje ga porodica, ali je njegov povratak iz rata željno je iščekivala i njegova verenica Teodora Ružičić (Mina Milićević), sestra njegovog najboljeg prijatelja i ratnog druga Petra (Ljubomir Bulajić) i ćerka ambicioznog oficira kraljeve vojske i “crnorukaša”, Jovana Ružičića (Bojan Lazarov).

Kao hrabri oficir koji se istakao u ratnim dejstvima, Nikola dobija službu u pratnji mladog regenta Aleksandra Prvog Karađorđevića (Mihajlo Jovanović), a prvi zadatak mu je da bude uz njega tokom bala kojim Srbija proslavlja povratak dela teritorije izvojevane pobedom u Balkanskom ratu.

Upravo ovaj bal, promeniće Nikolin život – među brojnim visokim zvanicama, na balu se kralju Petru I (Miodrag Milovanov) i prestolonasledniku Aleksandru predstavlja novi austrijski vojni ataše Oto Baumen (Dragan Marjanović), sa suprugom Marijom (Nina Grahovac) i ćerkom Sofijom (Ivana Dudić), lepom, samosvesnom, obrazovanom i po mnogo čemu atipičnom devojkom za to vreme.

Samo jedan pogled rasplamsaće Nikolino i Sofijino srce, a sve društvene stege i moralne norme biće pretesne za ljubav koja se među njima rađa.

Roman je izuzetno zadovoljan ovim projektom, a nada se da će i publika biti podjednako zadovoljna.

  • Važno je reći da prvi put sada pokazujemo kako se stvarno živelo, ljudi će videti kako su njihovi preci živeli, ne samo istorijske ličnosti, već njihove prabake i pradede u jednom trenutku kad sve krene fenomenalno, sve buja, sve raste, ali ima neka senka nečega što dolazi. Zbog toga se serija i zove "Crveni mesec" jer kod svih slovenskih naroda postoji verovanje da crveni mesec predskazuje veliko zlo, što će se i dogoditi - rekao je Roman o seriji koja je večeras počela sa emitovanjem na TV Pink.

Velika očekivanja od ovog projekta ima I Željko Mitrović, jer će akcenat u ovoj televizijskoj sezoni upravo biti na domaćem igranom programu.

  • Očekujem mnogo od ovog projekta. U ovoj sezoni  je jedna od glavnih stvari igrani program, a 'Crveni mesec' je definitivno najveći projekat koji radimo. Veoma sam ponosan jer smo dobili stvarno vrhunski dramski program

Kako će se ta ljubav odvijati, ali i šta je Srbija očekivala, a šta dobila u tim prelomnim godinama pred Prvi svetki rat, pratite u istorijskom TV spektaklu “Crveni mesec”, svakog radnog dana od 21 čas na TV Pink.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Novica Marjanović

pre 4 godine

Најискреније ја сам импресиониран. Професор сам историје, па очекујем, знајући да следи Први светски рат, да ће се љубав Софије и Николе одвијати као немогуђа, али страсна. Исто очекујем да ће пријатељи Никола и Петар у ратном вихору наћи на две супротне стране. Свака похвала. Костими су аутентични, глумци , скоро савршени. Ивана Дудић се представља у једном изузетном лику и открива своје велике глумачке могућности. Пратићу серију.

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija