• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: srbijadanas.com

09.10.2019

10:42

MARIĆ BRUTALNO PRIZEMLJIO KESIĆA: On je urbani glupak, duhovit je koliko i IDIOT SA KOJEG ČITA!

Kultura

MARIĆ BRUTALNO PRIZEMLJIO KESIĆA: On je urbani glupak, duhovit je koliko i IDIOT SA KOJEG ČITA!

Podeli vest

Posle teških uvreda koje je na račun voditelja i novinara Milomira Marića izgovorio voditelj Zoran Kesić stigao je odgovor glavnog urednika TV Hepi

Kesić je, podsetimo, dobar deo svoje emisije posvetio Mariću, ismevajući ono što je voditelj Hepija rekao o profesoru Danijelu Sinaniju, zbog čega se proteklih dana povela prava hajka protiv Marića. 

Dok je izgovarao uvrede na Marićev račun, Kesić je teatralno pokušao da mitira njegov govor, mimiku i pokrete. 

Šešelj branio Marića

Foto: Branko Pantelić/Peđa Milosavljević

U jutarnjem programu Hepi TV "Dobro jutro Srbijo", dok su Šešelj i Marić pričali o profesoru Danijelu Sinaniju, Marić je ironično rekao Šešelju - Sinani je, izgleda, veći Srbin od nas dvojice! 
Šešelj je odmah odgovorio - Možda od tebe jeste, od mene nije
Kada je Marić odlučio da to prihvati, Šešelj ga je pecnuo: 
- Kao da je teško biti veći Srbin od tebe - uz osmeh je rekao Šešelj u jutarnjem programu "Dobro jutro Srbijo" na Hepi TV. 
Marić je potom Šešelju zahvalio na tome što je jedini stao u njegovu odbranu.

Marić je rekao da je tek kad je čuo Kesića shvatio šta je govor mržnje za šta njega optužuju.

Poznati novinar konstatuje da njega nema ko da brani, verovatno zato što "nije tako uspešan kao Sinani". - Tek kada sam video šta priča Kesić, ali i drugi koji me razapinju poslednjih dana, shvatio sam šta je u stvari govor mržnje i raspirivanje nacionalne, verske i rasne netrpeljivosti, za šta mene optužuju, a ja sam se samo našalio - kaže Marić.

- Sinani je, za razliku od mene, ekspert za teme koje obrađuje u svojim radovima, poput zašto Srbi veruju u leteće tanjire, isterivanje đavola kod Srba i slično. Uostalom, njemu je učitelj bio bivši portparol SPO Ivan Kovačević, koji je doktorirao na tezi lomljenje čaša u srpskim kafanama - rekao je Marić.

Marić kaže da je Kesića poznavao, a navodi da je voditelj O2 duhovit u meri u kojoj čita sa takozvanog TV idiota. 

- Priznajem da je tada duhovit, ali kada bi ukinuli tog idiota, s kog čita, kao što sam ja nekada uradio na BK TV, bio bi samo smešan. Ovako svoju "duhovitost" pozajmljuje od onih koji su zaista duhoviti - rekao je Milomir Marić.

MILOMIR MARIĆ ANALIZIRAO SRPSKU POLITIČKU SCENU: Vlast treba sebi da napravi bolju opoziciju, OVA JE NEOZBILJNA! Ja ne znam da li postoji BOJKOT OD PORAZA!

Na kraju, Marić konstatuje da je "Kesić jedan od onih urbanih glupaka koji se sami sebi smeju". 

- Da nije pomenutog idiota, Kesić bi zanemeo. A da je neko drugi, normalan, rekao to što je on meni, sam bi se sebe postideo - zaključio je Marić.


 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
ChuChu

pre 4 godine

Ko je koga prizemljio i nije toliko bitno , a o Mariću dovoljno govori to što i dalje prebrojava srbska ili nesrbska krvna zrnca ..... Bolje neka se pozabavi drugim temama , ali da , opašće mu verovatno gledanost ako ne istraje na pravom putu ka nebeskom narodu.....samo on i svi njemu slični zaboravljaju da pre neba narod mora da živi malo i na zemlji....bolje ovozemaljskim temama da se bavi jer kad on završi sa nacionalizmom u ovoj zemlji neće ostati niko pa ni svetlo da ugasi.

Jova

pre 4 godine

Pa g. Maric je malo preterao, prof. Sinani je svtski zastitio kao bastinu kucnu slavu, srpsko kolo i pevanje uz gusle kao Srpsju bastinu..g. Maric je mogao bar da se obavesti o kakvom coveku se radi a ne da prica besmislice i vredja ga, a sto se tice Kesica, ako je g. Maric i pogledao show video bi da kesic cita sa listova a ne sa idiota, tako da je i tu sam sebe postavio za predmet podsmeha

Martinović Nikola

pre 4 godine

Kesić je glas jedne grupe naroda koja misli na jedan način. Marić neke druge. Toliko se dijametralno razlikuju ta dva mišljenja da je nemoguće naći najmanji zajednički sadržalac. I tu pomirenja nema. "Srboljubci" teraju svoje do konačnog nestanka svega što je stvarno srpsko. "Izdajnici" teraju svoje do poslednjeg koji bude želeo da živi ovde. Živela Srbija!

Goran

pre 4 godine

On ne cita sa idiota,on cita o idiotu. Toliko.

Izbori 2024

Vesti

TV

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)
Live TV

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)

Goran Petronijević, advokat, Nikola Jović, politikolog, prof. dr Aleksandar Lukić sa Instituta za političke studije i akademik prof. dr Dragan Radenović govorili su u emisiji "Info dan" na Informer TV o terorističkom napadu u Moskvi i tome šta on zapravo predstavlja i kako će uticati na budućnost Rusije.

28.03.2024

18:01

JOŠ TV VESTI

Hronika

"Nisam namestio Halabrina, žao mi je njegove majke, ali žao mi je i mene"! Zvicerovi i Džonijevi vojnici negirali tri ubistva!
Hronika

"Nisam namestio Halabrina, žao mi je njegove majke, ali žao mi je i mene"! Zvicerovi i Džonijevi vojnici negirali tri ubistva!

Pripadnici kriminalne grupe Radoja Zvicera i Nikole Vušovića zvanog Džoni sa Vračara, koji su u bekstvu, među kojima je i Vladimir Kovačević zvani Kovač koji je optužen da je 20. marta 2020. namamio na sastanak pokojnog Aleksandra Halabrina, izjavio je danas pred Specijalnim sudom u Beogradu da je pokojnog poznavao, ali da nisu tačni navodi optužnici da je bio član kriminalne grupe koja je optužena za njegovo ubistvo.

28.03.2024

12:54

Sport

Planeta

Znači li ovo da Ukrajina neće postojati?! Lavrov: Priča o legitimitetu Zelenskog posle 20. maja "možda neće biti potrebna"!
Realna opasnost

Znači li ovo da Ukrajina neće postojati?! Lavrov: Priča o legitimitetu Zelenskog posle 20. maja "možda neće biti potrebna"!

Rasprava o legitimnosti Vladimira Zelenskog posle 20. maja ove godine "možda neće biti neophodna", poručio je ruski ministar spoljnih poslova Sergej Lavrov. Podsetimo, predsednička ovlašćenja Zelenskog ističu u noći 21. maja. Brojni politički i vojni analitičari smatraju kako bi to moglo da znači da Ukrajina neće postojati?!

28.03.2024

20:04

Vreme je da se priča o padu Kijeva! Zapadni mediji digli uzbunu, najavili su brutalnu ofanzivu Rusije!
Najzad su ukapirali

Vreme je da se priča o padu Kijeva! Zapadni mediji digli uzbunu, najavili su brutalnu ofanzivu Rusije!

Veliki zapadni mediji jedan za drugim prognoziraju neuspeh Ukrajine. Publikacije upozoravaju Kijev na beskorisnost kontraofanzivnih planova i važnost obnavljanja odbrane. U međuvremenu, ukrajinske oružane snage pomeraju sve više zapadne opreme u Harkov u iščekivanju ruske ofanzive. Štaviše, pojedini mediji upozoravaju kako je došlo vreme da se priča i o padu Kijeva!

28.03.2024

19:38

Magazin

Džet set

Srbija