• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

12.10.2019

21:04

(VIDEO) TV PINK POMERA GRANICE! Upravo počelo emitovanje serije "Preživeti Beograd"!

Kultura

(VIDEO) TV PINK POMERA GRANICE! Upravo počelo emitovanje serije "Preživeti Beograd"!

Podeli vest

Nova serija nastala u saradnji TV Pink i produkcijske kuće “Contrast Studios”, “Preživeti Beograd” – urbana, gradska priča iz vizure četiri mlade devojke koje su iz različitih delova Srbije došle u Beograd na studije – upravo počinje sa emitovanjem na najgledanijoj komercijalnoj televiziji

U prvoj epizodi upoznaćete četiri glavne junakinje - Ružicu, Nevenu, Marinu i Ljudmilu – naizgled potpuno različite devojke, ali sa istom željom: da nađu svoje mesto u beogradskom životu.

Ružica (Nina Nešković) dolazi iz sela kod Kragujevca – svojeglava je, odlučna i istrajna u svojim namerama. Upisuje veterinu, i ostavljajući porodični dom za sobom, u Beograd nosi brigu zbog majke (Isidora Minić) i oca (Aleksandar Srećković Kubura), koji je neveran i samoživ.

Pri samom dolasku u čuveni “Studenjak”, Ružica upoznaje Nevenu (Tamara Šustić), devojku iz sela kod Zrenjanina. Odlučna i odsečna, Nevena dolazi u Beograd da promeni svoj život iz korena. Bivši momak Stevan (Nikola Šurbanović), sebično i bezobzirno na sve načine pokušava da je zadrži za sebe.

Ružica i Nevena otkrivaju da će biti cimerke, ali njihov mir u maloj studenstkoj sobi narušiće dolazak Marine (Bojana Stojković) – snalažljive i direktne devojke, koja je spremna na sve da bi došla do cilja. Marina studira produkciju na Fakultetu dramskih umetnosti, glumi Beograđanku i krije poreklo.

Ružica, Nevena i Marina upoznaju tri momka, večitog studenta Kokija (Lazar Nikolić), Crnogorca Jablana (Nemanja Rafailović) i razmaženog momka sa Dedinja Žanka (Dejan Maksimović), koji će uneti dinamiku već na samom početku njihovog boravka u Beogradu. Simpatije će se odmah roditi među Ružicom i Žankom, a njihov odnos briljantno je oživeo iskusni scenarista Đorđe Milosavljević, kroz sve peripretije sa kojima se mladi suočavaju u vezama.

Kroz prvu epizodu upoznajete i četvrtu devojku – Ljudmilu (Lenka Petrović) – jedinu Beograđanku među devojkama. Ljudmila živi sa majkom i ocem (Milena Pavlović i Miloš Đorđević) u lošoj porodičnoj atmosferi. Kako će se njen životni put ukrstiti sa Ružičinim, Marininim i Neveninim, sjajno je prikazao talentovani reditelj Đorđe Stanimirović.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari

Izbori 2024

Vesti

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa
Društvo

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa

Sporazum o saradnji za aktivno uključenje studenata i nastavnog osoblja u projekat izgradnje beogradskog metroa potpisali su juče dekan Fakulteta primenjenih umetnosti prof. Goran Čpajak i direktor JKP „Beogradski metro i voz” Andreja Mladenović. Ovim preduzeće dodatno razvija saradnju sa fakultetima u cilju unapređenja struke, inovacija i tehnološkog razvoja i, od ustanova iz prvenstveno tehničke struke, proširuje je i na fakultete iz oblasti društveno-humanističkih nauka.

17.04.2024

22:23

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija