• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Telegraf.rs/Informer.rs

15.10.2019

12:17

(VIDEO) TRI MILIONA PREGLEDA ZA NEDELJU DANA! Režiser objasnio NAJJEZIVIJU SCENU iz filma "Džoker"

Kultura

(VIDEO) TRI MILIONA PREGLEDA ZA NEDELJU DANA! Režiser objasnio NAJJEZIVIJU SCENU iz filma "Džoker"

Podeli vest

Pojedini libertarijanci su uputili pozitivne kritike ovom "modernom levičarskom remek-delu", a mnogi prognoziraju i da će "Džoker" na dodeli Oskara doživeti uspeh kakav su imali "Titanik" ili "Gospodar prstenova"

Kako i dalje traju bioskopske projekcije i čitava medijska pompa, režiser Tod Filips je za "The New York Times" obrazložio jednu od najjezivijih scena filma.

Radi se o sceni u kojoj Hoakin Finiks pleše sam u toaletu, a pored objašnjenja simbolike, režiser je otkrio i to da je scena nastala spontano - Finiksovom improvizacijom i menjanjem scenarija.

DŽOKEROVA TRAGIČNA ŽIVOTNA PRIČA! Talentovani brat mu se PREDOZIRAO u 23. godini, prezirao je slavu, a otac im je bio ALKOHOLIČAR! (VIDEO)

Prema incijalnom planu trebalo je da Artur, odnosno Džoker, uđe u toalet i sakrije pištolj, pa da onda gleda svoj odraz u ogledalu, zapitan nad tim što je uradio. Međutim, ni Todu ni Haokinu se taj sled nije činio logičnim, pa je sat vremena pre snimanja Tod pustio kompoziciju muzičarke Hildur Gudnadotir, koja je i radila muziku za film. Haokin je mahinalno krenuo da pleše uz tu muziku, upravo u tom toaletu gde je bio sam sa Todom, dok je 250 članova ekipe čekalo ispred.

Oboje su znali da je to to, da je Artur jedna od onih osoba koje imaju muziku u sebi, ali da prilikom plesa izlazi i Džokerov mrak. Tako je i soundtrack postao integralni deo filma.

Video objašnjenja za nedelju dana je dobio više od tri miliona pregleda, a neki su ostavljali komentare da je scena plesa poput njegovog rođenja, dok su drugi citirali Ničea.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?
Fudbal

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?

Selektor Srbije Dragan Stojković nije dugo mogao da uživa u lepim vestima, jer se Aleksandar Mitrović sjajno oporavlja od povrede butnog mišića. As Sevilje Nemanja Gudelj (32) će kako prenose španski mediji 99 odsto zbog povrede propustiti Evropsko prvenstvo (do 14. juna do 14. jula).

24.04.2024

06:46

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija