• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Index.hr

21.10.2019

20:22

OVAKO BI SE FILM TITANIK ZAVRŠIO da se reditelj nije PREDOMISLIO! (VIDEO)

Kultura

OVAKO BI SE FILM TITANIK ZAVRŠIO da se reditelj nije PREDOMISLIO! (VIDEO)

Podeli vest

Iako smo ga gledali pre 22 godine, mnogima je film Titanic još uvek drag

A da li ste znali da je film trebalo da se završi potpuno drugačije?

Foto: Printscreen You Tube

 

U završetku koji smo gledali stara Rouz mirno umire u snu nakon što je ispunila sve svoje snove, a nakon smrti se ponovo ujedinjuje sa Džekom. Film je trebao da ima sličan kraj, ali jedna scena je bila izbrisana jer je reditelj Džejms Kameron zaključio da je nepotrebna. 

U toj sceni Rouz se penje na ogradu broda, a njena unuka i istraživač Brok (koji je proveo tri godine opsesivno tražeći srcoliki dijamant koji je Rouz nosila na Džekovom crtežu) pomislili su da će izvršiti samoubistvo. 

Foto: Printscreen You Tube

 

Rouz im u tom trenutku otkriva da je dijamant sve vreme bio kod nje. Pa iako dopušta Broku da ga na trenutak pridrži, govori mu da su blago ustvari trenuci u životu i dijamant ipak završi u okeanu. 


Kameron je tu scenu rešio da izbriše jer je smatrao da publiku Brokov lik neće toliko zanimati koliko će ta scena narušiti osećaj melanholije kod gledalaca, te je na kraju filma Rouz ipak sama u trenutku kada baca dijamant u okean. 

ŽIVOTINJA SA PRUGASTIM LEĐIMA I NEOBIČNIM REPOM: Viđena životinja za koju se verovalo da je IZUMRLA PRE OSAM DECENIJA!

S njim se složio i glumac Bil Pakston koji je tumačio Broka. 

- Nismo tamo bili potrebni. Naš je posao bio gotov. Ako si pametan i iz priče izbaciš svoj ego i narcizam, osetićeš film. On će ti sam reći šta je potrebno, a šta nije - zaključio je on. 

POGLEDAJTE VIDEO:

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra
Društvo

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra

Zbog dezinformacija, plasiranih preko društvenih mreža i pojedinih medija, da se svi zahtevi katastru podnose preko advokata, Republički geodetski zavod obaveštava javnost da postoje zahtevi za koje nije obavezno da se angažuje advokat već ih građani mogu i sami podneti, među kojima su zahtev za promenu prezimena ili matičnog broja.

19.04.2024

11:21

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija