• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: index/informer.rs

21.11.2019

18:48

Najveća FILMSKA RAZOČARENJA 2019. godine! Ponekad ne pomažu ni pravi glumci, ni reditelji, ni visoki budžeti! (VIDEO)

Kultura

Najveća FILMSKA RAZOČARENJA 2019. godine! Ponekad ne pomažu ni pravi glumci, ni reditelji, ni visoki budžeti! (VIDEO)

Podeli vest

Bila je ovo godina velikih hitova i još većih iznenađenja, ali na svaki uspešan film dolazi puno filmova koji ne ispune očekivanja

To ne znači nužno da se radi o lošim filmovima niti zarada na bioskopskim blagajnama govori bilo šta o kvalitetu filma, ali mnogi od njih podbace na ovaj ili onaj način. Na kraju krajeva, film nije jednostavno snimiti i mnogo toga može poći u pogrešnom smeru i, da stvar bude gora – jako često pođe.

Često zaboravljamo da je isti trud uložen i u dobre i u loše filmove i ponekad se mnogo toga svede na kombinaciju sreće i pravog trenutka. Ponekad ne pomažu ni pravi glumci, ni pravi reditelji ni visoki budžeti.

OČEKIVANO! "Džoker" najuspešniji strani film u Srbiji

Ponekad filmovima jednostavno nije suđeno.

Spokoj

Metju Makonahej nije imao dobru 2019. jer, osim loše prihvaćenog “Beach Buma”, snimio je verovatno najgori film godine, zbunjujuć, a u isto vreme neizdrživo predvidljiv “Serenity”.

ZDRAVI KOLALČIĆI: Bademi i čokolada, ima li šta bolje...

Film je imao dva oskarovca ali svima je bilo jasno da se radi o lošem filmu koje je pokopala i kritika i publika.

Prokletstvo ožalošćene žene 

Iako je na uloženih devet miliona dolara zaradio impresivnih 122 miliona, publika i kritika osećala se prevareno. Kao što to često zna da bude slučaj, ono najbolje vezano za film prikazano je u trejleru koji je delovao obećavajuće.

Poznati glumac ISPROZIVAO KIJU - Ne želim da budem pored tog LJUDSKOG OTPADA! Evo kako mu je ona ODGOVORILA (FOTO)

Sve ostalo svelo se na naporno “cimanje” gledaoca iznenadnim scenama i “šokantnim otkrićima” koja to nisu.

Murder Mystery

Još jedan film koji ne mogu izvući zvezde bio je novi film Adama Sandlera u kojem je ponovno udružio snage s miljenicom Amerike, Dženifer Aniston.

Gotovo u potpunosti lišen humora, film u isto vreme uspeva da bude i loša komedija i još gori “whodunit” triler. Ukratko, 90 minuta gubljenja vremena.

No, koliko god razočaravajuć bio, kao i ostali filmovi Adama Sandlera, i ovaj je pronašao dovoljno publike na Netflixu gde ga je pogledalo 31 miliona gledalaca i nateralo ekipu da se upuste u snimanje nastavka.

Helboj

Malo je ko verovao da je moguće snimiti bolji film od dva izvrsna nastavka za koja se pobrinuo Giljermo del Toro, ali radi se o toliko simpatičnom predlogu da su čak i najveći skeptici odlučili da mu daju šansu. Nažalost, odlaskom Del Tora, franšiza je izgubila i šarm, a nije pomogao čak ni odlični Dejvid Harbur koji jednostavno nije mogao da stvori nešto čega u scenariju nema.

Radi se o još jednom neuspešnom pokušaju remakea koji se previše oslanja na specijalne efekte dok na svakom koraku pokazuje slabosti scenarija koji je na momente razvučen, na momente nepotrebno komplikovan, a u većini slučajeva nepotreban jer sve smo to već videli. U daleko boljem izdanju.

Staklo

“Nesalomiv” je verovatno najpotcenjeniji film M. Najta Šjamalana koji je doneo jednu od najbolje ispričanih priča što se tiče filmova super-heroja.

To je sve podiglo očekivanja za “Glass” koji je trebalo da objedini dve priče i omogući nam veliki obračun između super junaka i super negativaca koji ne pripadaju niti DC-ju niti Marvelu.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Gustnado je stigao u Srbiju! Traje kratko, ali za sobom ostavlja surovu pustoš!
Društvo

Gustnado je stigao u Srbiju! Traje kratko, ali za sobom ostavlja surovu pustoš!

U ataru između Crepaje i Padine u sredu popodne uočena je pojava za koju su mnogi pomislili da je tornado ili tromba, a u mnoštvu komentara povodom snimka objavljenog na društvenim mrežama, našle su se i pretpostavke da je Srbijom protutnjao “pustinjski đavo”, međutim, autorka snimka je navela da je u pitanju gustnado (gastnado).

18.04.2024

21:47 >> 21:50

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović
Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović

Inspektori Četvrtog odeljenja beogradske policije priveli su večeras glumca i političkog aktivistu Sergeja Trifunovića i to nakon što su kod njega našli nekoliko grama opojne droge, nezvanično saznaje Informer!

18.04.2024

21:36

Sport

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!
Fudbal

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!

19. APRILA 1972. godine rođen je legendarni brazilski fudbaler Rivaldo. Afirmisao se u Palmeirasu, pa igrao za Deportivo La Korunju, Barselonu, Milan, Kruzeiro, Olimpijakos, AEK... Sa Brazilom je bio prvak sveta 2002, sa Milanom prvak Evrope 2003, a Zlatnu loptu je dobio 1999. godine.

19.04.2024

06:00

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija