• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: SAŠA KOSTIĆ

26.12.2019

10:04

RUSI ME VOLE KAO SVOG! Biković otkriva sve o inostranoj slavi, ALI I O ZDRAVSTVENOM PROBLEMU koji ga je mučio tokom snimanja!

Kultura

RUSI ME VOLE KAO SVOG! Biković otkriva sve o inostranoj slavi, ALI I O ZDRAVSTVENOM PROBLEMU koji ga je mučio tokom snimanja!

Podeli vest

Miloš Biković kaže da je uživao u snimanju ruske komedije "Sluga", čija premijera je sutra uveče u Centru "Sava" u Beogradu

Miloš Biković kaže da ga Rusi obožavaju kao da je njihov zemljak! Srpski glumac u novoj ruskoj komediji "Sluga" igra glavnog junaka Grigorija Grišu, a kako se snašao u ovoj ulozi, videćemo sutra na beogradskoj premijeri filma.

Nosi snažnu poruku

Biković tvrdi da su ga u Rusiji prihvatili kao najrođenijeg i da je uživao snimajući ovo ostvarenje.

- Rusi su me prihvatili kao svog. Drago im je što se njihovi filmovi u kojima glumim prikazuju u Srbiji, ali i celom našem regionu. Njihova filmska produkcija je jedna od najboljih u svetu i drago im je kada se njihova ostvarenja gledaju i van ruske granice. Na taj način obogaćuju svoju kulturu, ali i mi našu - kaže Miloš na početku razgovora za Informer.


Biković u "Slugi" tumači lik razmaženog bogataša, koji ne ume da kaže "izvini".

Mučile su me alergije na snimanju

Biković nam se požalio da su ga na snimanju "Sluge" mučile alergije.
- Imao sam alergiju i na odeću koju sam nosio, konje, seno, pse... Borio sam se uz pomoć raznih antialergena i strpljenja - iskren je glumac


- I meni je nekad teško da izgovorim 'izvini', ali to ipak uradim i kažem sebi: "Nisi bio u pravu, ajde se sada izvini, ne zato što je to dobro za druge, već za tebe". Tako se postaje bolji čovek - objašnjava glumac.

TUČENE, OSTAVLJENE, ODVOJENE OD DECE - Ovih PET PEVAČICA 2019. godinu ŽELE DA ZABORAVE! Pamtiće je po suzama i NOĆIMA PUNIM TUGE! (FOTO)

Foto: Tanjug photo

Miloš nije mnogo želeo da otkriva radnju filma, ali je istakao da on nosi snažnu poruku.


- Reditelj je kroz jedan duhovit način želeo da pošalje snažnu poruku gledaocima: da materijalne stvari ne treba da nam budu najvažnije u životu - priča Biković i dodaje da nikada ne bi mogao da živi u nekoj drugoj epohi:

PEVAČ JE KRIV ZA RASKID LUNE I MARKA?! Đoganijeva po ceo dan bila sa njim - nisu se odvajali! ŠOK OBRT u priči?! Miljković rekao...

- Ova epoha kada smo na pragu četvrte revolucije veoma je zanimljiva i ne bih je menjao. Živimo u vremenu kada svet može da uzleti do neviđenih visina i da reši sve trenutne probleme ili da se surva u potpunu propast.

Stiže u bioskope

Svečana premijera "Sluge" održaće se 27. decembra u Beogradu, nakon čega će se naći na redovnom repertoaru u bioskopima širom Srbije. Pored Miloša, glavne uloge tumače i ruske zvezde: Ivan Ohlobistin, Marija Mironova, Aleksandra Bortič, Olga Dobceva, Aleksandar Samojlenko i drugi.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
MilosObilic1389

pre 4 godine

Руска култура је НАЈСНАЖНИЈИ ИЗАЗ... - ЧОВЕЧАНСТВА...! Ко то не зна... Или не схвата...Није заслужио да буде писмен...!

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija