• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Pink.rs

10.01.2020

22:25

OVDE JE VEĆ JEDNOM POKUŠALA DA ODUZME SEBI ŽIVOT! Ovako izgleda zgrada u kojoj je Neda Arnerić pronađena mrtva!

Kultura

OVDE JE VEĆ JEDNOM POKUŠALA DA ODUZME SEBI ŽIVOT! Ovako izgleda zgrada u kojoj je Neda Arnerić pronađena mrtva!

Podeli vest

Jednom prilikom glumica je istakla da je bila u depresiji tokom gradnje ove zgrade

Glumica Neda Arnerić pronađena je mrtva u svom stanu na Vračaru, a nju je za stolom u trpezariji pronašao brat Predrag. Vrata stana bila su zaključana, a brat 67-godišnje glumice pozvao bravara koji je otvorio vrata. 

MAŠTALA JE DA NAPUSTI SRBIJU I... Ovo su NEISPUNJENE želje preminule Nede Arnerić!

Foto: pink.rs

Neda Arnerić živela je sama u Dubljanskoj ulici broj 11, a čuvena glumica više puta pokušala je da digne ruku na sebe. Ekipa portala Pink.rs bila je pre deset meseci na licu mesta, kada je glumica pokušala da se ubije, ispred njene zgrade. Takođe, Neda je nekoliko godina pod nepoznatim okolnostima pala sa terase svog stana u ovoj zgradi, a tom prilikom zadobila je višestruke teške telesne povrede.

KOLEGE U SUZAMA! Bogdan Diklić potresen zbog vesti o smrti Nede Arnerić, Ceca Bojković neutešna...

Foto: pink.rs

Inače, stan u kom je glumica živela nalazi se iza Hrama Svetog Save, a zgrada je modernog izgleda. Podsetimo, iz stare kuće u kojoj je živela i koja je zidana na početku prošlog veka, Neda i njen suprug preselili su se u ovaj stan u koji su doneli vrlo malo stvari. Ceo stan u kom je pronađena Neda Arnerić moderno je dizajnira, a od starog nameštaja ostala je samo jedna fotelja i nekoliko umetničkih slika. Neda je jednom prilikom izajvila i da je čak bila u depresiji tokom gradnje ove zgrade, s obzirom na to da se gradnja odužila.

Foto: pink.rs

- Čekali smo godinu i po dana da se ova zgrada napravi. Bila sam blizu depresije koliko me je sve to pogađalo i koliko ne volim selidbe i promene. Bilo mi je baš teško dok se ovo pravilo i dok se konačno nismo uselili. Sada je na temelju naše stare kuće nikla ova naša zgrada. Ovo je bio najlepši kraj Vračara - izjavila je glumica 2016. godine.

Sve o smrti poznate glumice Nede Arnerić PROČITAJTE OVDE!



Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Djordje Grof

pre 4 godine

Prvi poljubac sam sa tobom podelio i onda kao da si nestala do dana dansnjeg ! Nedo pocivaj u miru sa tvojim Andjelima i laka ti zemlja bila

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)
Live TV

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubistva Danke Ilić. Osumnjičeni za ubistvo od samog početka pokazuju vrlo neobično ponašanje. O tome šta je sve neobično u ovom slučaju, u emisiji "Info dan" govorile su Maja Jovanović iz Biroa za borbu protiv trgovine decom i psihološkinja Katarina Matić. Uživo u program javila se i novinarka Informera Vesna Jović sa najnovijim informacijama iz okoline Bora.

19.04.2024

16:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija