• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Pink.rs/Informer.rs

12.01.2020

22:01

IZBIJALA JOJ JE TUGA IZ POGLEDA! Mina Lazarević se oprostila od Nede Arnerić!

Kultura

IZBIJALA JOJ JE TUGA IZ POGLEDA! Mina Lazarević se oprostila od Nede Arnerić!

Podeli vest

Mina Lazarević progovorila je o svojoj deci, ali i koleginici Nedi Arnerić, koja je umrla 10. januara

Glumica je otkrila kako funkcioniše sa troje dece i da joj ljubav ne fali.

SLAVKO ŠTIMAC SE EMOTIVNIM REČIMA OPROSTIO OD NEDE: "Bila je velika glumica, a ja želim dodati..."


BILA JE U DEPRESIJI, IŠLA KOD PSIHIJATRA! Glumac Feđa Stojanović OTKRIO kakvi su bili poslednji meseci Nedinog života!

- Haos, nemam klasičnu nedelju, niti mogu da ih uporedim. Uglavnom je jurnjava, škola, časovi, ručak, neke moje obaveze. Moram da stignem, ja kad nemam obaveze ja nađem nešto da radim. Uglavnom ja slušam njih. Uglavnom sam ja sama. Teško je biti i samo majka. Ja sam želela da imam troje dece, ostvario mi se san, deca su mi divna, živa, znatiželjna, tvrdoglava, neposlušna, ali uživam u tome, svako veče legnem umorna i zadovoljna. Kako može da mi nedostaje ljubav pored moje troje dece - rekla je Mina.

Foto: Tanjug

Pre dva dana je celu naciju rastužila vest da je preminula legenda srpskog glumišta Neda Arnerić, a Mina je otkrila da ju je ova vest veoma pogodila.

- Nisam je mnogo dobro poznavala, ali divna jedna osoba. Izbijala joj je tuga iz pogleda, to me je pogađalo. Divna zvezda, divna glumica i divna osoba... Svaki put kad čujem da je neko otišao, mislim ko je sledeći od nas... Tužno je - rekla je Mina Lazarević za "Premijeru".


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija