• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Ljubav/Zdravlje/J. Živković

21.01.2020

08:37

ŽENU VIĐAM PREKO VAJBERA! Naš poznati glumac najviše uživa u PORODIČNOM HAOSU!

Kultura

ŽENU VIĐAM PREKO VAJBERA! Naš poznati glumac najviše uživa u PORODIČNOM HAOSU!

Podeli vest

Pored mnogo posla i obaveza na filmu, serijama, pozorištu, poznati glumac kroz šalu opisuje svoju svakodnevicu i priznaje da mu je najvažnije vreme koje provodi sa porodicom. U tom, kako kaže, prelepom haosu najviše uživa

Novu seriju Siniše Pavića "Junaci našeg doba" donedavno smo gledali na RTS, a gledanost je bila ogromna. Ovih dana Siniša Pavić piše nove epizode o Čičanoviću i njegovoj familiji koja pokušava da preživi sve nedaće koje su je snašle, pa ćemo tako ponovo gledati i Igora Đorđevića u ulozi glavnog "junaka našeg doba", političara koji pokušava da bude pošten čovek...

Dodeljena NIN-ova nagrada Saši Iliću za roman "Pas i kontrabas"

TO JE BIO MOJ MRAK! Mira Banjac otvorila dušu, pa priznala da je htela da izvrši samoubistvo zbog dugova!

 

Igor Đorđević publiku je oduševio u seriji "Koreni" kao Đorđe Katić, a tu su i njegove uloge u "Delirijum tremensu", "Državnom službeniku", "Senkama nad Balkanom", "Šifri Despot", "Preživeti Beograd"... Posle brojnih nagrada za pozorišne uloge, Igor se vraća na scenu Narodnog pozorišta naslovnom ulogom u novoj predstavi "Kaligula", čija je premijera 5. februara... Iako ima mnogo posla, Igor nam otkriva da ipak pronalazi vreme za sebe, svoju porodicu, suprugu Zoranu Bećić, takođe glumicu, i njihove dve ćerkice Petru (11) i Blanku (2).

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Објава коју дели Zorana Becic (@zobecic) дана 8. Јан 2019. у 12:17 PST

 

Čičanović, zvani Čičko, vaš junak u seriji "Junaci našeg doba", slabo se snašao u svemu što ga je "snašlo", ali ga je publika posle 21 epizode zavolela i jedva čeka nastavak. Kako je vama bilo u njegovoj koži?
- On je čovek koji na sve načine pokušava da se bori i snađe u ovom vremenu kakvo god ono da je. Kao kod Čehova, tako je i kod Pavića glavni lik vreme koje neumitno prolazi i koje pojede sve ambicije, okruni ih i ostane vam nešto što niste očekivali. I ovog mog Čičanovića zatičemo u jednom nezavidnom položaju u društvu: žena mu kaže da je "držač kišobrana", a to mu kaže kad hoće da ga uvredi i povredi. Čičanović je bio u jednoj stranci, pa je prešao u drugu, pokušava da se snađe a da ostane moralan, što je prilično nerealna ambicija ako se bavite politikom. Moralan u svetu takvom kakav jeste... Kako? To je srž ove priče.

Sa Minom Lazarević kao bračnom saputnicom sjajno ste se uklopili u seriji?
- Sa Minom sam i ranije radio. Baš smo lako ušli u likove.

 

 

Da li vam je bilo zabavno na snimanju?
- Trudimo se da uvek budemo maksimalno koncentrisani na scenu koju radimo, da uradimo baš ono što je Pavić hteo da pokaže, jer kada tako radimo, onda bude zabavno. Siniša Pavić u svojim serijama ima takve likove i takve situacije, neobične karaktere koji su zabavni, pa i na setu mora da bude zabavno.

ZBOG "ČISTAČA" REDOVI I NA ULICI! Muzej savremene umetnosti produžio radno vreme usled velike zainteresovanosti posetilaca!

Kada je reč o televizijskim ulogama, Čičanović je nešto potpuno drugačije od Katića u "Korenima" ili Hameda u "Državnom službeniku". Da li vam je prijala komedija?
- Bio bih jako nesrećan kada bih igrao jedan te isti lik ili sličan. Gluma je umetnost koja se bavi promenom. Mene gluma i zanima da bih ispitao najrazličitije moguće karaktere. Nije cilj glume da glumac bude prirodan u jednom ili drugom, nego da zaista ispitate motive najrazličitijih ljudi. A svi smo različiti. Čak i jednojajčani blizanci su potpuno različiti. Nemate na svetu dva potpuno ista čoveka.

 

 

Jeste li ipak u nekoj ulozi pronašli sebe?
- U svakoj se nalazim. Pokušavam da se pronađem u svakoj. Ako se ne pronađem, onda je odbijem.

Publika je veoma zavolela predstavu "Frenki i Džoni" koju dugo igrate sa Slobodom Mićalović i sa kojom ste obišli svet. Kako je vama u toj ulozi?
- Bližimo se stotom izvođenju! Sigurno ćemo to proslaviti, jer i Sloboda i ja uživamo u toj predstavi. Sa ovom predstavom smo prošli i Srbiju i svet. Sloboda sada snima seriju "Urgentni centar", a ja sam takođe na više strana, pa nam kada se spojimo na ovoj predstavi ona bude kao neki mali odmor.

Koliko vam je "smetao" Al Paćino, kada ste počeli da igrate predstavu, da pronađete svog Džonija? Paćino igra u čuvenoj filmskoj verziji...
- Al Paćino mi nikako nije smetao. Kada možete tako velikog glumca da gledate, onda to može samo da vas inspiriše. Kao što je bio slučaj kad sam u "Korenima" igrao sa Žarkom Lauševićem. Svi su me pitali da li sam imao tremu pred njim. Nisam! Kada imate velikana pored sebe, onda vas on zaista inspiriše da date najbolje od sebe. Da se ne obrukate.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Објава коју дели Zorana Becic (@zobecic) дана 31. Авг 2018. у 2:06 PDT

 

Da ste žena, imali biste tremu...
- E, pa to verujem!

Šta ovih dana radite?
- Spremam jednu veliku predstavu u Narodnom pozorištu, gde nisam dugo radio. Igraću u predstavi "Kaligula" naslovnu ulogu. Veoma sam ponosan i mislim da smo na dobrom putu da napravimo veliku i značajnu predstavu. Okupila se jaka ekipa. Petar Božović je sa nama, a rediteljka je Snežana Trišić. Premijera je 5. februara.

ZBOG NJEGA SE PRESELILA U DUBAI! Pogledajte kako izgleda muž glumice Vesne Trivalić!

Petar Božović se prošle godine vratio u Narodno pozorište, na radost publike...
- Da, on se vratio, a vidim da ga mame da radi baš u Narodnom pozorištu i ja se tome veoma radujem. Pre deset godina sam sa njim radio jedan film i evo sada opet radimo zajedno.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Објава коју дели Zorana Becic (@zobecic) дана 25. Сеп 2016. у 8:54 PDT

 

Šta je još novo u vašem životu?
- Privelo se kraju snimanje filma "Dara iz Jasenovca" reditelja Gage Antonijevića i ulogu u ovom filmu smatram velikom odgovornošću. Igram Antu Vrbana. To je jedan "divan" čovek! Ne zaboravite da stavite znake navoda na to "divan"! On je jedno nepatvoreno zlo, ne znam kako to drugačije da nazovem, kako da ga drugačije opišem. Posle mnogo razmišljanja shvatio sam da priča o Jasenovcu ipak treba da se prikaže što vernije, baš zbog tih velikih žrtava koje su tamo pale. Nisam nikada posetio Memorijalni muzej u Jasenovcu, ali je scenograf filma napravio tako dobru repliku Jasenovca da se osećam kao da sam zaista bio tamo. Jedan deo filma smo snimali kod Sombora, a drugi deo kod Bele Crkve. Sve je tako autentično da deluje jezivo, zaista jezivo... Zaista ova priča mora da bude ispričana, jer tako nešto, takve žrtve ne treba da se ponove nikada, nigde, nikome... Nikada.

Kako pored posla stižete da se bavite sobom, zdravljem i uživanjima? Imate li slobodno vreme?
- Ne znam ni ja. Ko kaže da se bavim sobom? Bavim se sobom u smislu svoje sobe! Ponekad sam u svojoj sobi! Da se nasmejemo malo... Znate šta, pokušavam i najviše se trudim da zadržim porodicu, to je jako bitno, najvažnije mi je to. Da budem prisutan dok ćerke odrastaju. One imaju 11 i dve godine. Haos! Ali sve je to prelepo. Ženu viđam preko Vajbera. Da se opet malo nasmejemo!

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Објава коју дели Zorana Becic (@zobecic) дана 12. Феб 2016. у 4:28 PST

 

A briga o zdravlju?
- Kad kažete zdravlje, verujem da ako je zdrav duh - zdravo je i telo. Mora se voditi računa o toj mentalnoj higijeni, ali i da se s vremena na vreme izađe iz ovog ritma koji melje. Imam neke mini-meditacije koje mi pomažu da se "saberem", pa da krenem dalje. Bitno mi je da nekoliko trenutaka ostanem sam u tišini, da se ne povedem ritmom koji je nametnut spolja, već da nametnem svoj. U poslednje vreme to mi je išlo od ruke. Na primer, kažem da negde ne mogu da se pojavim, ali ne iz nekog kaprica, ili da želim da izigravam zvezdu, već suprotno, da se malo sklonim. Zaista nećemo ništa uraditi ako se na sve strane budemo davali. Eto, trudim se da ne živim ritmom koji će samo drugima da odgovara.

Mozzart prvi izbacio kvote za Oskara – favoriti Rene Zelveger i Hoakin Feniks

A kako izgleda vaše vreme sa ćerkama, šta volite da radite? Šta one kažu o vašim ulogama?
- Ne znam šta misle... Trudim se da provodim vreme sa njima i da im se posvetim kako treba, kvalitetno. Da ne budemo rastrzani, nego da kada smo zajedno svu svoju pažnju usmerim ka njima. Nije važno šta deci pričamo, već kako živimo i kako se ponašamo. Deca to vide. Svi znamo šta treba da kažemo, ali kako napraviti modele koji su kako treba, to treba znati.

Šta je vaša novogodišnja želja?
- Samo da budem sa svojom porodicom što više. Eto, samo to.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta će biti sa parkovima po Beogradu? Opozicija pokušava da manipuliše građanima! (VIDEO)
Live TV

Šta će biti sa parkovima po Beogradu? Opozicija pokušava da manipuliše građanima! (VIDEO)

Pred beogradske izbore članovi opozicije pokušavaju da izmanipulišu građane Beograda. Malo, malo dižu paniku netačnim informacijama: tvrde da će pešački prelazi nestati sa mesta na kojima su neophodni, spinuju da je država dozvolila građenje stambenog objekta na mestu dečijeg parka, dižu paniku gde je nema. Sa druge strane, kada zađete među građane i kada popričate sa njima uglavnom komentarišu da Beograd nikada lepše nije izgledao. Gost "Info jutra" bio je glavni gradski urbanista Marko Stojčić sa kojim smo razgovarali o EXPU koji će se održati u Beogradu 2027. godine, ali i drugim važnim temama vezanim za naš glavni grad.

28.03.2024

10:35

Dinko Gruhonjić decu od 8 godina nazivao genocidnim! Nikada neće odgovarati za svoje reči jer je duboka država! (VIDEO)
Live TV

Dinko Gruhonjić decu od 8 godina nazivao genocidnim! Nikada neće odgovarati za svoje reči jer je duboka država! (VIDEO)

Predsenik Srbije Aleksandar Vučić kaže da su vitalni nacionalni interesi naše zemlje ugroženi. "U ovom trenutku, nije lako da kažem kakve smo vesti dobili u poslednjih 48 sati. Direktno nam ugrožavaju vitalne nacionalne interese i Srbije i Srpske. Narednih dana upoznaću narod Srbije sa svim izazovima koji su pred nama. Biće teško, najteže do sad. Borićemo se. Pobediće Srbija", napisao je Vučić na svom Instagram profilu. Na ovu temu u "Info jutru" govorio je novinar Tomislav Lovreković.

28.03.2024

10:11

Potpukovnik protivvazduhoplovne odbrane o obaranju "nevidljivog": Prva dva pokušaja bila su neuspešna, ali nismo gubili nadu! (VIDEO)
Live TV

Potpukovnik protivvazduhoplovne odbrane o obaranju "nevidljivog": Prva dva pokušaja bila su neuspešna, ali nismo gubili nadu! (VIDEO)

Na današnji dan pre 25 godine, četvrte noći NATO agresije na našu zemlju, Vojska Jugoslavije oborila je američki bombarder F-117A. Do tada se smatralo da ovaj tip aviona, koji je zbog smanjenog radarskog odraza zvan „nevidljivi”, nije moguće locirati na nebu. Ipak, to je uspelo Trećem raketnom divizionu 250. raketne brigade Vojske Jugoslavije, 27. marta 1999. u 20.42 časa. Dva projektila tipa „neva” ispaljena su iz atara Šimanovaca, a jedan je pogodio F-117A, koji se posle bombardovanja podzemnog komandnog centra u brdu Straževica u Beogradu zaputio ka vazdušnom prostoru Mađarske. Letelica u plamenu sunovratila se na njive u ataru sremskog sela Buđanovci. Pilot se katapultirao i prizemljio pomoću padobrana. Ostaci oborenog F-117A „noćni soko”, što je pun naziv aviona, danas se čuvaju u Muzeju vazduhoplovstva, kao trofej kojim nijedna vojska na svetu ne može da se podiči. O ovom poduhvatu Vojske Jugoslavije za Informer TV govorio je Đorđe Aničić, potpukovnik protivvazdušne odbrane, u emisiji "Info jutro".

27.03.2024

10:15

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija